Wpis z mikrobloga

@roots18 piękne ciasto ( ͡ ͜ʖ ͡) Jaka mąka? Od jakiegoś czasu zacząłem kupować Superiore 5 Stagoni i jest to gamechanger. Co prawda w zwykłym piekarniku robiona, ale u mnie w mieście nie dostanę lepszej z pizzeri ;)
@Harry19911: ja używam butli DOMLight, która ma czysty propan i wystarcza mi to na dosyć długo. Zużycie gazu to około 0.6l/h
@gieneq: tutaj akurat petra 5037, ale lubię też robić na passini verde
@Heady1991: zaraz znowu ktoś napisze że robię marketing, ale w Polsce chyba jedynie na jakumammy.pl masz dosyć sensowny wybór
zaraz znowu ktoś napisze że robię marketing, ale w Polsce chyba jedynie na jakumammy.pl masz dosyć sensowny wybór


@roots18: też chciałem zacząć od tego wypowiedź ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale marketingiem zajmują się zwykle inne konta niż te z 8-letnim stażem