@yaso: bo ci nierównomiernie urósł i popękał, więc albo się za mało wygarował, albo źle uformowany, albo nieodpowiednio nacięty. Albo kombinacja tych czynników ¯_(ツ)_/¯ Dlatego jestem ciekaw środka.
@geuze: Nie miałem czasu wczoraj żeby go zrobić bo normalby dzień pracy. Dzis wyjątkowo wolne więc chlebek w warunkach pokojowych żeby zdążył się zrobić. Do lodówki pójdzie któregos razu jak będzie więcej czasu - bo jednak wieczór musze mu poświecić, później noc w lodówce i rano pieczenie.
@yaso: @geuze: jest ladny, ale to nie sa dobre dziury jak wkleisz na piekarnicza brac to ci wytlumacza spece co poszlo nie tak oczywiscie wiekszosc powie ze jest ok i cudo, ale to nie bedzie prawda jest to bardzio fajny chlebek, ale gdzies byl blad
@arinkao: Jeszcze nie, nie mam magnesów neodymowych do niego żeby załączyć. Zamówiłem też do paczkomatu, ale coś nie chcą przyjść :/ Jednakże w krakowie możemy się dogadać jak cos.
@wykopowy_brukselek: robie chleb domowy raz na jakis czas. więc potrenuje jeszcze na pewno :) Kwestia wprawy i tego ile sie coś razy robi - mój ten jest chyba dopiero trzeci albo czwarty, więc i tak nie jest najabrdziej źle na świecie
Sam zrobiłem przy okazji dnia wolnego od pracy :)
#pieczzwykopem #bojowkapiekarska #gotujzwykopem #jedzzwykopem #gotujzmikroblogiem #chleb #chwalesie sie #yaso
@yaso: śmiało można ciąć na 1cm w głąb, ja używam najchętniej żyletki ( ͡º ͜ʖ͡º)
Do lodówki pójdzie któregos razu jak będzie więcej czasu - bo jednak wieczór musze mu poświecić, później noc w lodówce i rano pieczenie.
jak wkleisz na piekarnicza brac to ci wytlumacza spece co poszlo nie tak
oczywiscie wiekszosc powie ze jest ok i cudo, ale to nie bedzie prawda
jest to bardzio fajny chlebek, ale gdzies byl blad
@arinkao: Jeszcze nie, nie mam magnesów neodymowych do niego żeby załączyć. Zamówiłem też do paczkomatu, ale coś nie chcą przyjść :/
Jednakże w krakowie możemy się dogadać jak cos.
Kwestia wprawy i tego ile sie coś razy robi - mój ten jest chyba dopiero trzeci albo czwarty, więc i tak nie jest najabrdziej źle na świecie