niektóre posty nie starzeją się za dobrze ( ͡°͜ʖ͡°) mireczek bardzo mnie tyrał, kiedy miesiąc i dwa miesiące temu dogryzałem mu i atakowałem jego spółeczkę-perełkę podając na pęczki dowodów co się #!$%@? (Sapling i dubai estates za krypto) - że się uwziąłem, że o co mi chodzi. pewnie trochę osób nagonił, bo postów takich jak picrel miał więcej. dzisiaj natomiast napisał:
Nigdy nie widziałem takiego wyparcia, zaprzeczenia, ślepoty. Straszne.
chłopie, ale wiesz, że to o Tobie przez ostatnie miesiące? specjalnie go tu już nie wołam, żeby nie męczyć i niniejszym oficjalnie owe męczenie miraska kończę, mam nadzieję, że nie żywisz urazy, zważywszy, że koniec końców doradzałem Ci dobrze
@affairz: tu jeszcze o raporcie za zeszły rok. na moje, że opinia pozytywna była wydana z zastrzeżeniem napisał tylko, że to nie ma znaczenia i że raport za 2019 go nie obchodzi xD podobnie było z wszystkimi innymi zarzutami. nigdy nie widziałem takiego wyparcia, zaprzeczenia, ślepoty. straszne.
@printf: nie @Chekatomba: nie no gość i tak pewnie ma doła, ja już nie chcę go tyrać, chciałem tylko jako przestrogę dla mirków (uczymy się całe życie): - żeby nie bagatelizować wyraźnych znaków ostrzegawczych - żeby nie słuchać za bardzo osób załadowanych w spółeczki pod korek, bo oni na 100% te znaki ostrzegawcze będą bagatelizować, wręcz aktywnie nas przekonywać, że to nieistotne detale - że zarząd to podstawa w ocenie
@fortySeven: tylko on wchodził jak to mówił "będąc istotną częścią ff", a ja se wrzuciłem w skali typowego mirkoinwestora "pińcet złotych", także nie wiem czy porównywanie ma jakikolwiek sens. ludzie co stracili 100 zł przeżywają często tak jak ci, co stracili 100 tysięcy złotych, bo spółka ta sama
@affairz: Kto ma choć trochę pojęcia na temat ludzi, to wychodził z AQT już przy pierwszych wałach na papierze, kiedy żona Babińskiego bawiła się papierami. Jeżeli ludzie ze spółki odwalają jeden cyrk, to mogą odwalić więcej i od takiego gówna trzeba się trzymać z daleka. I żadne wzrosty nie powinny kusić do ponownego wchodzenia w takie dziadostwo. Tag jest zawalony wielkimi inwestorami, co to wieszczą wielkie, cudowne, zyskowne spółki, a nie
@affairz ja jeszcze dodam, że zauważyłem pewne znaki (oczywiście je wyparłem) wała jak było widać, że sytuacja jest zła, zaraz po zawieszeniu: - post na fejsie na fejsbuku o tym jak jest super w firmie, zamówień jest pełno nie wyrabiają się (a na zdjęciu chyba było full tych zbiorników xD, nie pamiętam dokładnie) - kolejne naganianie w postaci info o kontaktach z arabami - pokazanie jak super reagują, wrzucając gówno ogłoszenie bez
Tak, dałem się zmanipulować i wciągnąć w ta grę. Nie ukrywam tego :) cieszę się, ze zdążyłem wyjść jak otrzeźwiałem (info o sprzedaży przez Babinskiego - 1 ESPI). @affairz
eh że im nie wstyd coś takiego podawać. a w tym kawałku kurczaka więcej panierki niż mięsa... nawet na sosie i sałacie oszczędzają #kfc #fastfood #jedzenie
mireczek bardzo mnie tyrał, kiedy miesiąc i dwa miesiące temu dogryzałem mu i atakowałem jego spółeczkę-perełkę podając na pęczki dowodów co się #!$%@? (Sapling i dubai estates za krypto) - że się uwziąłem, że o co mi chodzi. pewnie trochę osób nagonił, bo postów takich jak picrel miał więcej. dzisiaj natomiast napisał:
chłopie, ale wiesz, że to o Tobie przez ostatnie miesiące? specjalnie go tu już nie wołam, żeby nie męczyć i niniejszym oficjalnie owe męczenie miraska kończę, mam nadzieję, że nie żywisz urazy, zważywszy, że koniec końców doradzałem Ci dobrze
#gielda #aqt
@Chekatomba: nie no gość i tak pewnie ma doła, ja już nie chcę go tyrać, chciałem tylko jako przestrogę dla mirków (uczymy się całe życie):
- żeby nie bagatelizować wyraźnych znaków ostrzegawczych
- żeby nie słuchać za bardzo osób załadowanych w spółeczki pod korek, bo oni na 100% te znaki ostrzegawcze będą bagatelizować, wręcz aktywnie nas przekonywać, że to nieistotne detale
- że zarząd to podstawa w ocenie
@affairz: a juz mialem dodawac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tag jest zawalony wielkimi inwestorami, co to wieszczą wielkie, cudowne, zyskowne spółki, a nie