Wpis z mikrobloga

@b4kus: To zależy dla kogo będzie jechał dalej, a dla kogo się wykolei. Jak ktoś ma realistyczne wymagania i oczekiwania to jego hype zapewne nie opadnie, no ale jak ktoś wymaga od tej gry nie wiadomo czego, jakichś nierealistycznych wizji gry to wtedy dla takiej osoby hype opadnie, a pociąg się wykolei.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Trybun_Plebejski: no niewiem, wg mnie fajnie się to komponowało.

@Jokohama: przyznam, że mnie też ale czy to dobrze świadczy o muzyce, czy kiepsko o tej zajawce?
Muzyka pop gunwo gwiazdek na tym polega, że łatwo wpada w ucho, jest dobra do wszystkiego i do niczego.
Nie wiedziałem czyja to muzyka póki nie przeczytałem komentarzy ale wiedziałem po samym obejrzeniu zajawki, że... zajawka nie zrobiła na mnie wrażenia. Takie "meh", no
szpongiel - > @Trybun_Plebejski: no niewiem, wg mnie fajnie się to komponowało.
@Joko...
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Jokohama: ...albo porównaj do wciąż jednego z lepszych trailerów jakie chyba w życiu widziałem (i słyszałem) do gier w klimacie dystopijnego SF.
Ciary za każdym #!$%@? razem. Poczekajmy na launch trailer Cyberpunka ale ta zajawka co wrzuciłeś jest max 7/10 z czego jeden punkt ekstra za samego Keanu. Raczej średnio bym powiedział ¯\_(ツ)_/¯
szpongiel - @Jokohama: ...albo porównaj do wciąż jednego z lepszych trailerów jakie c...