Wpis z mikrobloga

@on_83: Potrzebne, bo ja i kilku moich znajomych byliśmy gejami i nikt nie chciał nam pomóc. Byliśmy wykluczeni. Wówczas wszyscy byli hetero. A jak nie miałeś dziewczyny to pewnie dlatego, że jeszcze "nie dojrzałeś" i inne takie bzdury. Tańczyć poloneza trzeba było z dziewczynami....
  • Odpowiedz
@Rabke: i co z tego, każdy młody ma jakieś problemy, jednemu nie daje chłopak, jednemu dziewczyna, jedni przezywają zawody miłosne, inni też, i co? ktoś ma Cię czy mnie za rączkę prowadzić? Tańczyć poloneza z dziewczynami, straszne, normalnie jak 5 latek.
  • Odpowiedz
@Phyrexia jakimi konsekwencjami xD nauczyciele w tym kraju są nietykalni. Oleje ich, a na następnej lekcji niezapowiedziana kartkówka na 2 strony a4. I na następnej, i następnej, i kolejnej. A w razie czego powie, że zbiera oceny w razie kolejnego lockdownu
  • Odpowiedz
co ten nauczyciel zrobił?

@stan-tookie-1: Moim zdaniem maksymalnie powiedział że Margot powinien być w męskim areszcie, albo przeczytał fragment konstytucji mówiący o małżeństwach. Tyle wystarczy nabuzowanej Netflixem młodzieży do wszczęcia buntu, tak jak byłow Chinach w czasach rewolucji kulturalnej gdy młodzi hunwejbini często zabijali swoich nauczycieli za stawanie w oporze do nowych porządków, za bronienie "4 starych" https://pl.wikipedia.org/wiki/Rewolucja_kulturalna " Prześladowano intelektualistów, uczniów zachęcano do szykanowania i poniżania nauczycieli. "
  • Odpowiedz
Tutaj jedna strona chce równouprawnienia a druga chce utrzymać dyskryminowanie mniejszości.

@Tymajster: Jedna chce utrzymać uprzywilejowanie związków hetero, a druga chce rozszerzyć te przywileje na związki homo.
  • Odpowiedz
W sumie na poczatku pomyslalem, ze beda codziennie proszeni do tablicy na odpowiedz, a potem sobie uswiadomilem, ze po co. Wystarczy codziennie przez tydzien kartkoweczka. Reszta uczniow podziekuje bardzo szybko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Już widzę to dyskusję.. przecież oni będą się nawzajem przekrzykiwać i nawet nauczycielowi nie dadzą dojść do głosu, on jedno słowo oni sto....
  • Odpowiedz
A ja się zastanawiam czy ten nauczyciel rzeczywiście jest homofobem i na każdej lekcji krzyczy, że nienawidzi gejów czy może tylko ma czelność operować faktami i prostować brednie wygłaszane przez jaśnie oświecone juleczki i oskarki z mózgami wypranymi przez jakieś influencerki lewackie ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz