Wpis z mikrobloga

@sidhellfire: To sobie prześledź tag z ostatniego miesiąca na temat użytkowników 2080TI. Osobiście mam to gdzieś i pewnie większość tych ludzi nawet nie stała obok highendowej karty, ale takie są fakty.
  • Odpowiedz
@Legoll: Bzdury. Z resztą przykład z autami był tylko dla pokazania, że jak sięgasz po coś z najwyższej półki, coś stworzonego dla ułamka procenta populacji to opłacalność schodzi na dalszy plan.

A i uwierz mi, że jak kupiłbyś Ferrari, a po roku wyszedłby nowy model, o 30% szybszy i o 50% tańszy to koledzy też by się z ciebie śmiali ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ab13a4k: Nie bardzo rozumiem co wg Ciebie jest bzdurą. Fakt jest prosty 3090 jest kartą, którą jeśli kupujesz do gier to po prostu przepłacasz i tyle. To nie jest kwestia do dyskusji czy opinii. TO JEST FAKT. To że są ludzie, którzy ją kupują w tym celu to ja to rozumiem i nie mam nic do tego. Po prostu stwierdziłem fakt. Nie wiem z czym ty się kłócisz.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Legoll: fakty są takie że p--------z głupoty.

Nie "użytkowników 2080ti", tylko ludzi którzy zakupili tą kartę kiedy było ogłoszone, że nowa generacja kart będzie oferowała większą wydajność za mniej złota. Zakup 2080ti przy premierze ma sens, gdy już jej zmierzch - no trochę mniejszy (rtx 20xx nie są produkowane od chyba ponad 2 miesięcy). Chyba że uważasz, że jak ktoś kupił Bugatti Veyron to beka z niego, bo Koenigsegg wypuścił
  • Odpowiedz
@sidhellfire: P--------z to Ty (wybacz że musiałem się zniżyć do Twojego poziomu). Wyrażaj się chamie. Wiem, że może się tak u Ciebie w domu mówi, ale widać że masz jakieś problemy. Psychologa to chyba Ty potrzebujesz.
  • Odpowiedz
@sidhellfire: Generalnie rozmawialiśmy sobie kulturalnie z ludźmi i przyszedłeś Ty cham i prostak i rzucasz od razu jakieś inwektywy. Wybacz, ale nie rozmawiam z ludźmi, którzy tak odnoszą się do obcych osób na podstawie jednego zdania. Możemy się nie zgadzać i kłócić, ale kwestią wychowania jest umiejętność robienia tych rzeczy bez obrażania innych. Niestety Tobie jak widać tego brakuje dlatego nie kontynuuje tego tematu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Legoll: nie ten temat kapiszonie! Chamstwo mi nie przeszkadza w przeciwieństwie do głupoty i nie trzymania się meritum. Nie mniej faktycznie szkoda czasu, lepiej żebyśmy wszyscy kupili RX580 byłoby OPŁACALNIE.
  • Odpowiedz
@takumisan: Niby fajnie ale ja wolę jednak troche poczekać na poprawione wersji a przy okazji będą do kupna od ręki. Niestety przez problemy o których ostatnio się słyszy nie ma szans zrobić na tych pierwszych partiach kart jakiegokolwiek OC a czasami trzeba nawet obniżac taktowanie, żeby grać bez problemu :/
  • Odpowiedz