@Avil: tak mogę oczywiście, jak się doszukam, że na SAMYM DOLE STRONY jest opcja wystawiania na zwykłym allegro. Jakbym chciał wystawić LOKALNIe ofertę to bym wszedł na #olx. #allegro dramat.
@umcumcumcbejbe: aktywna oferta w serwisie Allegro Lokalnie znajduje się w zakładce: https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/aktywne. Już jakiś czas temu wycofaliśmy się ze sztywnego podziału, jakoby konto zwykłe było zobowiązane do wystawiania swoich oferty tylko na Allegro Lokalnie. Obecnie konto Firma i konto zwykłe mogą publikować swoje oferty na obu platformach, przy czym oferta wystawiona na Allegro Lokalnie jest widoczna w obu serwisach, co zwiększa jej szansę na sprzedaż.
@allegro_pl: Ok odpalam aplikacje Allegro wchodzę w moje Allegro i chcę zobaczyć przedmiot który wystawiam. Dlaczego jest ZAKUPY i LOKALNIE? a nie ZAKUPY i SPRZEDAŻ a dopiero potem GLOBALNIE/LOKALNIE? Lepiej napiszcie do project managera żeby szybko taska w jirze na poprawkę UI wrzucał bo to wola o pomstę do nieba.
Nadal nie wiem jak przez aplikacje mam się dostać do wystawionego przeze mnie przedmiotu na globalnym #allegro #
Chcą być konkurencją, a to że kosztem sprzedawców... No cóż, monopol mają ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nadal nie wiem jak przez aplikacje mam się dostać do wystawionego przeze mnie przedmiotu na globalnym #allegro #