Wpis z mikrobloga

@baltor2004: najsmutniejsze, że na tego gniota nagonił mnie (wróć: przedstawił jako ciekawą propozycję inwestycyjną xD) Przemysław Gerschmann, autor książki uwaga: "ŚLADAMI WARRENA BUFFETA"
  • Odpowiedz
@Elsenar: a pamiętam, że miałeś rozterki, czy to brać. Ja już bekę miałem z tej spółki jak ta księgowa jadzia niby papiery zagubiła. To się tu na mnie rzucili, że co ja p------e, spółka elegancka, każdemu się może zdarzyć. Teoretycznie mógłbym to znaleźć i ponabijać się z wykopków, ale po co.
  • Odpowiedz
@fortySeven: tak realnie, jakie tu są możliwe scenariusze? najgorszy to emisja, na którą są duże szanse podobno, na bankierze wklejali że spółka ma problemy z cashflowem
  • Odpowiedz
@affairz: z drugiej moze faktycznie tylko czesc kasy z akcji pojdzie na hawaje, a druga na spolke, a biorac pod uwage zyski z tych rzadowych cudow, umow z zabojadami i innych ladnych espi, to moze cos jednak cos z tego byc, jednak kasa tam duza latala. Tak czy inaczej, rosyjska ruletka. Ale ja lubie adrenaline, mocno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@futrzakos: Przecież to pójdzie tą samą ścieżka, co była spółka Pawluka czyli Sapling SA. Nawet 22.09.2020 Pawluk został wykreślony z reprezentowania spółki. I potem od razu wysyp akcji Babińskiego.
  • Odpowiedz