Aktywne Wpisy
robertx +1101
ŚWIADKOWIE JEHOWY NIKOGO NIE KRZYWDZĄ MORDO!!!!!!
Ciocia mojej żony leży i umiera w szpitalu. W poniedziałek miała wypadek samochodowy, jak każdy ŚJ miała przy sobie oświadczenie, że odmawia przyjęcia krwi nawet w obliczu zagrożenia życia. Taki dokument ma niestety moc prawną i lekarze są bezsilni.
Ma krwawienie wewnętrzne, hemoglobina leci na pysk (aktualnie poniżej 5!!!), jest podpięta do respiratora.
Nikt jej nie operuje bo w jej stanie bez możliwości podania krwi żadna
Ciocia mojej żony leży i umiera w szpitalu. W poniedziałek miała wypadek samochodowy, jak każdy ŚJ miała przy sobie oświadczenie, że odmawia przyjęcia krwi nawet w obliczu zagrożenia życia. Taki dokument ma niestety moc prawną i lekarze są bezsilni.
Ma krwawienie wewnętrzne, hemoglobina leci na pysk (aktualnie poniżej 5!!!), jest podpięta do respiratora.
Nikt jej nie operuje bo w jej stanie bez możliwości podania krwi żadna
Mam taki nawyk, rytuał można powiedzieć z którego ciężko mi się bardzo wyrwać. Nie wiem z tym wygrać, serio... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jedno głupie piwo, ale bez tego czuje gorzej...
Nie chce zawalić związku przez to. Z jednej strony umysł mówi "to tylko jedno, nie masz kaca, nikogo nie krzywdzisz", ale z drugiej jednak wiem, że regularność głód są oznakami uzależnienia.
Mirko pomóż. (╯︵╰,)
#piwo #alkoholizm
A poważnie jeśli zaczynasz mieć wątpliwości to warto to zastopować.
pewnie uzależniasz się psychicznie, takie oderwanie żeby nie być 100% zaangażowany w to co tu i teraz
na tym etapie można mieć nadzieję że to tylko nawyk i że łatwo ci przyjdzie zastąpić to innym nawykiem
no i poobserwuj swoje myśli i emocje, czy jest coś co cię jakoś irytuje, dołuje, tak że potrzebujesz uciekać od tego
@zielony_wiatr: Jak najbardziej.
@zielony_wiatr: Moja kobieta musi codziennie rano wypić kawę. Z jednej strony wiem, że to tylko jedna kawa no ale...
@Odbuta: Wiesz co czyni alkohol destrukcyjnym? Nie? To wróć do gimbazy i się dowiedz skoro masz braki.