Aktywne Wpisy
BananowyKrol +615
opuściłem klapę od kibla bo chciałem sobie usiąść fona poprzeglądać przed prysznicem i klapa się opuszczała była przy samym końcu a ja zacząłem siadać i kawałek jajek mi się tak zahuśtał że był pod klapą a ja całym ciężarem ciała usiadłem na klapie i ją zamknąłem.
#pozdro #bol #niewiemjaktootagowac
#pozdro #bol #niewiemjaktootagowac
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dyskutowałam z chłopakiem o prostytucji, chciałam wybadać co on sądzi na ten temat. Powiedział, że ma znajomych, którzy korzystają z usług prostytutek i on nie ma nic przeciwko temu, bo "mężczyzna zawsze płaci za seks". Bardzo mnie zniesmaczyło to zdanie, zapytałam czy wg niego on też płaci za seks. Odpowiedział jak gdyby nigdy nic, że teraz to nie, ale na początku związku płacił, a gdyby nie płacił to by
Dyskutowałam z chłopakiem o prostytucji, chciałam wybadać co on sądzi na ten temat. Powiedział, że ma znajomych, którzy korzystają z usług prostytutek i on nie ma nic przeciwko temu, bo "mężczyzna zawsze płaci za seks". Bardzo mnie zniesmaczyło to zdanie, zapytałam czy wg niego on też płaci za seks. Odpowiedział jak gdyby nigdy nic, że teraz to nie, ale na początku związku płacił, a gdyby nie płacił to by
Tylko jak na zdjęciu wysłać pocztą albo przynieść osobiście, bo czemu by nie XDDDD no absurd #!$%@?
Na PK wysłanie wszystkich dokumentów przez internet potem tylko do wglądu.
Na UŁ wysłanie pocztą polską i jeszcze 3 dni papiery na kwaratnnie leżały u nich podobno
UJ? Osobiście #!$%@? XDD
Widać że najstarsza uczelnia w Polsce...
#studbaza #uj
Komentarz usunięty przez autora
nie pojawiasz sie i tyle, w czym masz problem?
a mamy 21 wiek no już bez jaj XD istnieje przecież już coś takiego poczta elektroniczna
uczelnia "hurr durr koronawirus wszystko zdalnie! WSZYSTKO!"
ta sama uczelnia "patrzcie jacy my jesteśmy na czasie, wykłady w internety, informatyzacja XXI wiek uczelnie przyszłości"
też uczelnia "to tylko osobiście można załatwić, albo wysłać pismo pocztą, bo lubimy sobie dotykać koperty, które były w rączka kilkudziesięciu osób z całego kraju"
Jednakże jak pracowałem to wysłanie dokumentów, faktur odbywało się za pomocą poczty elektronicznej, stąd moje zdziwienie
Wysyłkę poczta można przeboleć
Ale musiałem stracić cały dzień żeby pojechać do Krakowa i wrócić zapłacić za to dużo pieniędzy, bo legitymacji studenckiej nie ma
Tylko po to żeby dać dokumenty pani z dziekanatu XD
@muskel: jak piszą że pocztą polską, to chodzi o to że wysyłasz mailem ze skrzynki na O2, onecie, albo z Interii - ogólnie ma to być jakas polska poczta. Jak wyślesz z Gmaila to ci nie przyjmą bo to poczta amerykańska a nie polska
dzięki za uświadomienie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
tylko najzwyklejszy dokument.
No absurd wyśle im to i mam w dupie, bo nie chce też płacić kolejno 22zl za legitke a będą mnie pewnie o to ścigać
@starypryk: Tylko za potwierdzeniem odbioru aby potem kolejnego cyrku nie było xD