Aktywne Wpisy
Leotard00 +422
Ale żałosne i cringowe jest określenie uśmiechnięta Polska albo koalicja 13 grudnia. Jak słyszę, że ktoś tak gada to wiem, że to imbecyl który powtarza to co im wymyślili spin doktorzy pisu. Nawet nie chodzi o to, że popieram ko ale te próby ośmieszenia rządu przez pis są zrobione typowo pod naiwnych ludzi. Lepiej by się skupili na merytorycznym wytykaniu błędów a nie gadania populizmów.
#polityka
#polityka
robert5502 +151
Kyrje elejson bog z mąki na podłodze.. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Narod wymrze, słońce zgaśnie... O kyrje
#bekazkatoli #heheszki
Narod wymrze, słońce zgaśnie... O kyrje
#bekazkatoli #heheszki
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Tylko jak na zdjęciu wysłać pocztą albo przynieść osobiście, bo czemu by nie XDDDD no absurd #!$%@?
Na PK wysłanie wszystkich dokumentów przez internet potem tylko do wglądu.
Na UŁ wysłanie pocztą polską i jeszcze 3 dni papiery na kwaratnnie leżały u nich podobno
UJ? Osobiście #!$%@? XDD
Widać że najstarsza uczelnia w Polsce...
#studbaza #uj
1.tracenie czasu, bo do poczty mam 3km
2.stare baby
3.jakies pieniądze trzeba na to dac, groszowe ale są równie dobrze mógłbym za to kupić sobie 2 harnasie
4.koronawirus, bo mieszkam w żółtej strefie
5.niewiadomo czy dojdzie do 30 września a do 30wrzesnia jest jakby ważny ten dokument (przynajmniej tak było napisane)
wyśle i mam w dupie ja wysłałem to im zrobiłem wszystko co w mojej mocy żeby zrezygnować
Więc listonosz się spóźnił lub gdzieś się zapodziały Twoje dokumenty?
Niespodzianka nie idziesz na studia
Absurd goni absurd
@Inz_Karwowski: Panowie, to trzeba kolegę wesprzeć radą, a nie wytykać. Pamiętaj, @muskel, jak pójdziesz pierwszy raz na pocztę, ubierz się na galowo, dla pani z okienka kup kwiaty i nie zapomnij o napiwku.
Komentarz usunięty przez autora
Raz było oburzenie jednej nauczycielki że niszczymy tradycje mówiąc proszę pani zamiast pani profesor XDDDD więc już trochę przyzwyczajony jestem do patoli