enforcer
enforcer
625
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
szpongiel
@enforcer: daję plusa choć nie można być dalej od tego jak to teraz wygląda faktycznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
77
ninetyeight
26
DOgi
Jeszcze na koniec brakuje żeby w------o errorem

@BSn9jBwxuhBXN: na koniec? W linuxie chodzi o to, żeby errorami j----o cały czas od samego początku xD
26
Assailant
@enforcer
Windows:
1. Otwórz edge
2. Wpisz firefox.com
3. Znajdź wersję dla swojego windowsa i architektury
4. Pobierz
15
matejss
@enforcer: @szpongiel:A daj Panie spokój, już 4 dzień próbuje zainstalować Firefoxa na moim linuxie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Już nauczyłem się podstaw C i daje merge request do kernela linuxa więc już na kolejnej wersji kernela będzie mi działał firefox
14
onuceSzatana
onuceSzatana
@Assailant: Aha, czyli to nie prawdziwy Linux xD

S----------e linuksiarzy w pełnej krasie. Zainstaluj sobie Gentoo z kilkudziesięciostronicową instrukcją pod ręką, a potem ciesz się łatwym instalowaniem głupiej przeglądarki. Dla was gentoo/slackowcy powinien być ten sam mem, tylko o instalacji systemu.

To kiedy ten rok linuksa?
8
K.....3
K.....3
Już nauczyłem się podstaw C i daje merge request do kernela linuxa więc już na kolejnej wersji kernela będzie mi działał firefox

@matejss: Pff. Amator. Pewnie nawet nie zacząłeś jeszcze myśleć o własnym forku gtk z patachami by w ogóle móc odpalić firefoxa.
6
Hazzy
@enforcer: Fejk, będzie problem z dobrymi sterownikami do klawiatury RGB i nie będzie migotać tęczą.
5
malposzczur_z_sumatry
@enforcer: programik z tymi konsolami sie nazywa hollywood jak chcesz robić za haxxora. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4
Assailant
@onuceSzatana: koleś uspokój się, to tylko heheszki. A gentoo ma tą zaletę że wiesz że do wszystkiego co zainstalowane są od razu headery.
4
Demon_Maxwella
@enforcer: nom, prawie

sudo pacman -S firefox
3
Assailant
@onuceSzatana pisałem o prawdziwym Linuxie bez systemd czyli Gentoo(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
3
Damasweger
@enforcer Mem z 2003 roku?
2
Rizek
@slownik: deadmau5 - Ghosts 'n' stuff
2
MrMeeseeks
2
onuceSzatana
onuceSzatana
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
2
WielkaCzarnaDupa
@enforcer: kurde, teraz to już nie mam tyle czasu, żeby tak instalować przeglądarkę. Ba nie tylko przeglądarkę, cały system tak się instalowało.
1
slownik
@enforcer: @ninetyeight: @Kryspin013: Mirki jaki jest tytuł tego utworu w tle ( to nie darude sandstorm XD )?
1
lewymaro
@enforcer: przypomniało mi się jak ładnych parę lat temu chciałem dodać skrót na pulpit zdaje się w Mincie xfce(?), okazało się że muszę zrobić to przez terminal trzema komendami xD
1
przenz
@onuceSzatana: na Debianie użyj apta lub snapa, zamień drugi punkt na:

apt-get install firefox-esr
i gotowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1