@FajnyTypek: i takie rzeczy powinny być w szkole, a ja dowiedziałem się o tym jako p--------y dorosły 22 letni człowiek, kiedy różowa mi o tym powiedziała, na początku nie chciałem wierzyć, ale po zajęciach praktycznych okazało się prawdą ( ͡°͜ʖ͡°)
@Sempaaj: to ja miałem jeszcze gorzej, byłem starszy niż Ty i nie wiedziałem tego z teorii, tylko przekonałem się o tym w praktyce :) jakie było moje zaskoczenie
@Batmin: @ciachciacz: to jeszcze moje 3 grosze. Z doświadczenia wam powiem że nie każda kobieta tak ma, w zasadzie to mniejszość. Podobnie jak ze squirtem.
@Ketonowy: serio!? Myślałem, że każda :) W sumie szkoda, bo to śmieszne jest, do dziś pamiętam jak się zacząłem śmiać jak to usłyszałem „na własne uszy”, co więcej nadal mnie ro bawi:)
@Batmin: jak masz dobre zdrowe relacje z 2 stroną to faktycznie można sobie z tego smieszkować xd gorzej jak jesteście pierwszy raz razem i kobieta czuje się zawstydzona bo tak "pruka".
@Ketonowy: racja, racja, ale ja wtedy zawsze nie mogę powstrzymać śmiechu:) na szczęście partnerka też się z tego śmieje:) ale serio nie wiedziałem, że prykają tylko niektóre, nadal jestem w szoku :) pozdr!
Dziś o 1 w nocy walkę z rakiem przegrał mój tata, mój stworzyciel oraz mój największy fan. Tato dziękuję Ci za wszystko. Cieszę się że zdążyłem sie z Tobą pożegnać #zalesie
źródło: comment_1601161836mFNjgk1HMZOJu8Jn5jFDhT.jpg
Pobierz@Matemit: pussy farts jest używane przez osoby nieobyte w nomenklaturze
lepszym angielskim słowem, który znaczy to samo, a jest po prostu lepsze jest "queefs", ewentualnie "queef" w liczbie pojedynczej
@Matemit: miałem dokładnie to samo pisać, ale już nie zdążyłem wyedytować posta xD
Aż dziwnie mi się zrobiło, jakby ktoś siedział mi w głowie. Błąd Matrixa xD
Komentarz usunięty przez autora