Wpis z mikrobloga

pussy farts

@Matemit: pussy farts jest używane przez osoby nieobyte w nomenklaturze

lepszym angielskim słowem, który znaczy to samo, a jest po prostu lepsze jest "queefs", ewentualnie "queef" w liczbie pojedynczej
  • Odpowiedz
wykop bawi i uczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Matemit: miałem dokładnie to samo pisać, ale już nie zdążyłem wyedytować posta xD

Aż dziwnie mi się zrobiło, jakby ktoś siedział mi w głowie. Błąd Matrixa xD
  • Odpowiedz
@FajnyTypek: i takie rzeczy powinny być w szkole, a ja dowiedziałem się o tym jako p--------y dorosły 22 letni człowiek, kiedy różowa mi o tym powiedziała, na początku nie chciałem wierzyć, ale po zajęciach praktycznych okazało się prawdą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Sempaaj: to ja miałem jeszcze gorzej, byłem starszy niż Ty i nie wiedziałem tego z teorii, tylko przekonałem się o tym w praktyce :) jakie było moje zaskoczenie
  • Odpowiedz
@Ketonowy: serio!? Myślałem, że każda :) W sumie szkoda, bo to śmieszne jest, do dziś pamiętam jak się zacząłem śmiać jak to usłyszałem „na własne uszy”, co więcej nadal mnie ro bawi:)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Batmin: jak masz dobre zdrowe relacje z 2 stroną to faktycznie można sobie z tego smieszkować xd gorzej jak jesteście pierwszy raz razem i kobieta czuje się zawstydzona bo tak "pruka".
  • Odpowiedz
@Ketonowy: racja, racja, ale ja wtedy zawsze nie mogę powstrzymać śmiechu:) na szczęście partnerka też się z tego śmieje:) ale serio nie wiedziałem, że prykają tylko niektóre, nadal jestem w szoku :) pozdr!
  • Odpowiedz