Aktywne Wpisy

Lawsuit +1
Skad ze ja tak zapytam Musk bierze ten networth?
Billa Gatesa, Bezosa, Zuckerberga to rozumiem, bo z ich serwisow korzysta kazdy, ale Musk?
Chyba ze tam w stanach to kazdy jezdzi teslą, bo w to ze on jest takim genialnym marketingowcem i czlowiekiem renesansu i polega tylko na kapitale inwestorow to nie wiem czy uwierze.
#gielda #tesla #musk #pieniadze #pytanie
#inwestycje
Billa Gatesa, Bezosa, Zuckerberga to rozumiem, bo z ich serwisow korzysta kazdy, ale Musk?
Chyba ze tam w stanach to kazdy jezdzi teslą, bo w to ze on jest takim genialnym marketingowcem i czlowiekiem renesansu i polega tylko na kapitale inwestorow to nie wiem czy uwierze.
#gielda #tesla #musk #pieniadze #pytanie
#inwestycje
źródło: temp_file534355844332196707
Pobierz
KhalTanio +309
#twinpeaks
R.I.P David Lynch
R.I.P David Lynch
źródło: vlcsnap-4356
Pobierz

https://etherscan.io/tokenholdings?a=0xeB31973E0FeBF3e3D7058234a5eBbAe1aB4B8c23&ps=25&sort=total_price_usdℴ=desc&p=1
lista skardzionych tokenów z kucoin.
Większość to absolutne shitcoiny, te 20M usdt jest zamrożone - cokolwiek to znaczy. Dziwne, że kucoin od razu zapewnił, że wszystko zostanie pokryte ze środków giełdy - przecież tyle nie mają. Z tej deklaracji nie mogą się już wycofać, bo kompletnie stracą wiarygodność. Zostają więc opcje:
-dogadać się teamami shitcoinów, aby mintować skradzione środki (mało prawdopodobne)
-dogadać się z hakerami - odpuszczamy sprawę w zamian na parę melonów (to możliwe bo wallet nie jest jeszcze ruszony)
-wyemitować obligację lub specjalny token (coś kojarzę, że finex kiedyś tak zrobił) - niby spoko, ale strata jest za duża w stosunku do volumenu giełdy
-dać się kupić przez binance lub inną giełdę/fundusz, który pokryje stratę. Ten scenariusz jest dość prawdopodobny jako ostatnia deska ratunku.
-zrobić exit scam
Przy okazji polecam podkast o historii i wszystkich hakach mtgox, co doprowadziło w końcu do upadku https://darknetdiaries.com/episode/9 Historia jest tragikomiczna - jak bardzo amatorska była swego czasu największa giełda crypto.