@gdyzgasnieswiatlo: @pesotto: @drapieszny_jak_lef: Paradoksalnie najlepsze oceny miałem w roku, gdy nie miałem kąkutera, bo brat wziął na studia, a rodziców nie było stać żeby od razu drugi kupić.
@drapieszny_jak_lef: @gdyzgasnieswiatlo: najgorsze jest kiedy zabiorą ci komputer ale nie myślą o tym by nakierować na inne pasje i jedyne co ci zostaje to takie samo zamulanie w pokoju, tylko bez dostępu do elektroniki
@gdyzgasnieswiatlo naiwniacy, to nie przez komputer tylko brak chęci życia, ale weź to wytłumacz boomerom ¯\(ツ)/¯
@pesotto: nie przez brak chęci życia tylko przez to, że jakiś debil wymyślił kazać chłopcom w wieku, w którym rozpiera ich energia, siedzieć 6h dziennie w środku dnia na dupie, uczyć się jakichś nudnych rzeczy i oczekiwać super efektów XD Jeśli chodzi o to, że niby rozpiera ich energia a potrafią usiedzieć przed
@gdyzgasnieswiatlo: podobnie było ze sprzątaniem ( ͡°͜ʖ͡°) A problem może być też w tym, że dziecko jest złe, że nie ma takich mebli jakie chciało(ja rozumiem ograniczenia budżetowe, ale czemu nie pozwolić wybrać sobie czegoś do xxx zł) i uważa, że po co dbać o pokój, że każe się mu układać, ale przypadkiem nei wyrzucić figurki smoka wawelskiego kupionego 10 lat wcześniej na wycieczce. Albo, że zawsze
@gdyzgasnieswiatlo: pracowałem w sklepie z komputerami. Gdy przychodziła rodznka z gimbusem albo licealistą, na pytanie - do czego będzie służył komputer? 80% odpowiedzi - do nauki.
źródło: comment_1600999248dvOhtI33FqEBg7smKYKoGC.jpg
Pobierz@pesotto: dzieci boomerów to już dawno mają swoje dzieci
@pesotto: nie przez brak chęci życia tylko przez to, że jakiś debil wymyślił kazać chłopcom w wieku, w którym rozpiera ich energia, siedzieć 6h dziennie w środku dnia na dupie, uczyć się jakichś nudnych rzeczy i oczekiwać super efektów XD
Jeśli chodzi o to, że niby rozpiera ich energia a potrafią usiedzieć przed
Komentarz usunięty przez moderatora
@Silmarils: możesz jej zabierać na starość, za to że za mało emerytury dostaje (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@drapieszny_jak_lef: prawie wszyscy tego nie umieją, a nie niektórzy