Aktywne Wpisy
Golodupcow +29
#famemma Co sie dzieje z rudym zakolakiem? Gość mógłby regularnie streamować i wpychać wszędzie swój ryj jak inni iflu i tego nie robi. Na fame nie walczył mimo że tam na pewno mu bańki oferowali, współprac jakoś nie kojarzę to niech ktoś mnie oświeci. Ja tam akurat go mega lubie za czasy wlogów z Krakowa i #!$%@? ulanych #!$%@? i nawet nie wiem o co ktoś mógłby się do niego #!$%@?ć bo

Neto +149
MVP odcinka
#rolnikszukazony
#rolnikszukazony

5 - 6 lat temu jak jeszcze byłem na studiach i pracowałem w jednej krakowskie firmie jako "IT support". Ogarniałem im laptopy i drukarki, instalacje programów do pdfów itp. Pewnego razu przyjęli do pracy takiego Jarka (na oko jakiś lvl 30), ogólnie chłop miał gadane od samego początku i zawsze coś tam zagadał i zażartował z każdym.
Przyszedł raz do mnie, że mu appka do pracy nie działa. Zostawił laptopa i poszedł. Appa była webowa. Nazwa zaczynała się na literę R. To wchodzę w przeglądarkę i wpisuje R a tam w podpowiedziach od razu dostałem linki do roksy. Trochę pogrzebałem mu w komputerze i znalazłem pokatalogowane linki według miast XD
Jego praca polegała na jeżdżeniu po całej Polsce, do różnych miast. Firma zapewniała samochód i mieszkanie w każdym mieście. Jarek ustawił się tak, że jeździł za darmo po Polsce, w dzień normalnie pracował a wieczorami ruchał w opłaconym mieszkanku co tydzień inna laskę w innym mieście. Pamiętam jak on mi wtedy zaimponował.
#heheszki #pracbaza #roksa
@cumpot: #chadowezycie
#taktrzebazyc
No i generalnie gloryfikowanie ruchania (i to w szczególności roksanek) jest wg mnie mega slabe i #antychadowe
@daftie123: a masz porównanie w sumie?
@daftie123: w sumie racja, ruchanie to ruchanie po prostu, taki relaks fajny
@daftie123: dlaczego? Imho seks to seks
A chwalenie się ruchaniem roksanek to tak jakby się chwalić że ktos poszedł do sklepu i bułkę kupił albo że był w salonie manicure za 200zł i był zadowolony po ¯\(ツ)/¯