Wołam zainteresowanych z byłej listy Niskie Składki. IrvinTalvanen usunął listę z mirkolist, ale poniższe anony chciały być wołane więc wołam.
Nazwa listy jest powiązana z grupą facebookową i Stowarzyszeniem, ale lista dotyczyć będzie znalezisk i wpisów wolnościowych i politycznych. Jeśli ktoś chce być wołany do ciekawych znalezisk o tematyce wolnościowej, a także do innych tematów, które będą miały za zadanie promocję wolnościowców, a nie będą stricte powiązane z polityką, czyli mowa tutaj na przykład o
@Tumurochir: oczywiste ,że należy zrobić filmik o tym jak Sasin ukradł 70 milionów. Ja bym też zrobił coś w konwencji "pato-dokumentu" jak "chłopaki z barakow" o 500+ ,ale to już więcej pracy i samozaparcia ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
IrvinTalvanen usunął listę z mirkolist, ale poniższe anony chciały być wołane więc wołam.
Nazwa listy jest powiązana z grupą facebookową i Stowarzyszeniem, ale lista dotyczyć będzie znalezisk i wpisów wolnościowych i politycznych.
Jeśli ktoś chce być wołany do ciekawych znalezisk o tematyce wolnościowej, a także do innych tematów, które będą miały za zadanie promocję wolnościowców, a nie będą stricte powiązane z polityką, czyli mowa tutaj na przykład o
Zapomiałeś zawołać @Lukardio i @Nox_ przeca to są główne trollkomta noskichskladek'19
Poza tym, wystarczy, że dasz tag neuropy i cały twój target się tam znajdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3355798027814710&id=1002104843184052&sfnsn=mo&extid=k8B5YuJVG45HHGjh
Komentarz usunięty przez autora