Wpis z mikrobloga

to są jakieś żarty? idź tam kupić Liona albo laysy, nie znajdziesz xD

@Pilaf: w sensie że od razu wykupują czy co? XD jestem w dino raz na 3-4 miesiące jak odwiedzam rodziców, ale laysy tam mi się zdarzyło kupować xD batony też normalnie mają
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@jaroty: bo mieszkasz w Polsce B( ͡° ͜ʖ ͡°) A tak na poważnie to mocno się więc rozwija i sporo część zysku inwestuje... generalnie sklepy często w mniejszych miejscowościach, tam gdzie nie było biedry... sam rozkład w sklepie denerwujący, ale można się przyzwyczaić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sukcesu życzę
  • Odpowiedz
Mieszkam na totalnym zadupiu mam 15km do roboty ale po drodze mijam 2 dina I chyba na tym polega myk gdzie bym k---a nie jechał zawsze mam Dino po drodze
  • Odpowiedz
  • 2
@jaroty: dino to taka sieć marketów osiedlowych, u mnie postawili w miescu, gdzie za konkurencję mają wyłącznie drogie żabki, musisz poszukać w mniej obleganych przez lidle i biedry terenach
  • Odpowiedz
  • 0
@jaroty: dlatego że sklepy Dino budowane są głównie na prowincjach w miejscach strategicznych aby być dobrą konkurencją dla popularnych dyskontów na zachodzie Polski
  • Odpowiedz
Kolejny wykopowy ekspert giełdowy, który wyśmiewa spółki o których ma zerowe pojęcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pewnie w momencie, gdy osiągną większą skalę umożliwiającą konkurować cenowo to wejdą do większych miast.

@czup: Fajnie fajnie, ale ta sieć zostanie sprzedana tak samo jak Biedronka, Żabka czy Małpka poneiważ za rozwój odpowiada ten sam facet który odpowiadał za w/w. I identycznie jak w przypadku w/w została napompowana bańka.
  • Odpowiedz