to są jakieś żarty? idź tam kupić Liona albo laysy, nie znajdziesz xD
@Pilaf: w sensie że od razu wykupują czy co? XD jestem w dino raz na 3-4 miesiące jak odwiedzam rodziców, ale laysy tam mi się zdarzyło kupować xD batony też normalnie mają
@jaroty: bo mieszkasz w Polsce B( ͡°͜ʖ͡°) A tak na poważnie to mocno się więc rozwija i sporo część zysku inwestuje... generalnie sklepy często w mniejszych miejscowościach, tam gdzie nie było biedry... sam rozkład w sklepie denerwujący, ale można się przyzwyczaić ( ͡°͜ʖ͡°) Sukcesu życzę
Mieszkam na totalnym zadupiu mam 15km do roboty ale po drodze mijam 2 dina I chyba na tym polega myk gdzie bym k---a nie jechał zawsze mam Dino po drodze
@jaroty: kiedyś mieli plany do 2020r. mieć sklep w każdej gminie. Trochę im jeszcze brakuje, ale widzę, że dużo Dino się też buduje w okolicy (świętokrzyskie)
@jaroty: dino to taka sieć marketów osiedlowych, u mnie postawili w miescu, gdzie za konkurencję mają wyłącznie drogie żabki, musisz poszukać w mniej obleganych przez lidle i biedry terenach
@jaroty: dlatego że sklepy Dino budowane są głównie na prowincjach w miejscach strategicznych aby być dobrą konkurencją dla popularnych dyskontów na zachodzie Polski
@MyOwnWorstEnemy: kiedy masz dziewczynę, która tam (głównej siedzibie) pracowała i większego kołchozu jeszcze nie widziała:) Ledwo ponad minimalna, a roboty za trzech
Kolejny wykopowy ekspert giełdowy, który wyśmiewa spółki o których ma zerowe pojęcie ( ͡°͜ʖ͡°)
Pewnie w momencie, gdy osiągną większą skalę umożliwiającą konkurować cenowo to wejdą do większych miast.
@czup: Fajnie fajnie, ale ta sieć zostanie sprzedana tak samo jak Biedronka, Żabka czy Małpka poneiważ za rozwój odpowiada ten sam facet który odpowiadał za w/w. I identycznie jak w przypadku w/w została napompowana bańka.
W życiu widziałem chyba ze 2 te sklepy, i to na jakichś wioskach xD
#dino #gielda
@Pilaf: w sensie że od razu wykupują czy co? XD jestem w dino raz na 3-4 miesiące jak odwiedzam rodziców, ale laysy tam mi się zdarzyło kupować xD batony też normalnie mają
z małopolski jestem
Sukcesu życzę
@czup: Fajnie fajnie, ale ta sieć zostanie sprzedana tak samo jak Biedronka, Żabka czy Małpka poneiważ za rozwój odpowiada ten sam facet który odpowiadał za w/w. I identycznie jak w przypadku w/w została napompowana bańka.
@QkiMonster: biedronka na poczatku tez miala polski kapital ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora