Aktywne Wpisy
#seriale #telewizja
Zastanawia mnie co się stało ze światową, zwłaszcza amerykańską telewizją. Chodzi mi o seriale komediowe.
W latach 2001 - 2009 w USA produkowano bardzo dużo kultowych seriali, które albo się na siebie czasowo nakładały, albo minimalnie mijały ze sobą.
Przyjaciele
Scrubs
Dwóch i pół
Teoria wielkiego podrywu
Jim wie lepiej
On, ona i dzieciaki
Wszyscy kochają Raymonda
Diabli nadali
The Office
Chłopaki z Baraków
Wszyscy nienawidzą Chrisa
Jak poznałem waszą
Zastanawia mnie co się stało ze światową, zwłaszcza amerykańską telewizją. Chodzi mi o seriale komediowe.
W latach 2001 - 2009 w USA produkowano bardzo dużo kultowych seriali, które albo się na siebie czasowo nakładały, albo minimalnie mijały ze sobą.
Przyjaciele
Scrubs
Dwóch i pół
Teoria wielkiego podrywu
Jim wie lepiej
On, ona i dzieciaki
Wszyscy kochają Raymonda
Diabli nadali
The Office
Chłopaki z Baraków
Wszyscy nienawidzą Chrisa
Jak poznałem waszą
Liarek123 +51
Chciałbym żeby z tego całego zamieszania wyszła jedna wielka ogólnoeuropejska niechęć do imigrantów. Powinno być wałkowane na okrągło w TV o tym. Tak dla pewności przynajmniej raz w tygodniu nawet jak sprawa ucichnie.
#francja
#francja
Prawko mam 7 lat, miałam trochę przerwy przez wyjazd na studia i brak samochodu, ale takie trasy robiłam bez problemu. A teraz moja mama strasznie mnie nastraszyła że nie mam doświadczenia, inny samochód, że ONA I OJCIEC KATEGORYCZNIE SIE NIE ZGADZAJĄ. I ogólnie robiła mi sieczkę z głowy i jakoś tak to teraz siedzi... (╯︵╰,)
dajcie plusa na dodanie otuchy
#samochody #trasa #jazdasamochodem #zalesie #rodzice
W samochód poza kursem może wsiadłem 2 razy, a w tym roku przez koronę po prostu wsiadłem do pożyczonego i zacząłem jeździć. Jeszcze tylko parkuję na skraju parkingu marketów. Raz wsiadłem i na strzała pojechałem 150km wieczorem "bo trzeba było". Jeśli nie będziesz #!$%@?ć 150 tylko wolniej bo np 70-90km/h to nie ma czego się bać.
będziesz przestrzegać ograniczeń prędkości?
powodzenia ;)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@jakacper: Własnie takie szukanie zjazdu na postój co dwadzieścia minut to lepszy sposób żeby się tym wszystkim umęczyć plus większa szansa na dzwona, bo zamiast skupić się na jeździe szukasz wzrokiem gdzie ten mak na którym miałeś się zatrzymać. Ciągłe włączanie się do ruchu na krajówce dla kogoś kto nie potrafi jeździć to dodatkowy stres.