Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +17
W Polsce co chwilę słyszymy o dramatycznych incydentach. Pogryzienie dziecka, rozerwanie psa na spacerze, atak na dorosłego. I w większości przypadków przewijają się te same rasy: pitbulle, amstaffy. Problem wraca jak bumerang, i pytanie, czy państwo nie powinno tego wreszcie uregulować.
Nie chodzi o to, żeby wszystkich właścicieli wrzucać do jednego worka czy zakazywać posiadania psów z listy tych najbardziej agresywnych. Każdy, kto ma kontakt z psami, wie, że wiele zależy od wychowania
Nie chodzi o to, żeby wszystkich właścicieli wrzucać do jednego worka czy zakazywać posiadania psów z listy tych najbardziej agresywnych. Każdy, kto ma kontakt z psami, wie, że wiele zależy od wychowania
źródło: hq720
Pobierz
Idę na grzibki, nie znam się na tym to nigdy nie chodziłem, no za dzieciaka z wujkiem takim co się znal.
Moja mama wpoiła mi jakąś panikę przed grzybami, ona ma mykofobie jakas.
No i nie chodziłem bo się nie znam, ale znajomy sprzedał mi protip, jak nie znam jakiegoś grziba to sobie go wrzuce w chat GPT i on mie tego grziba zidentyfikuje i powie czy to borowik czy szatan jakiś.
Moja mama wpoiła mi jakąś panikę przed grzybami, ona ma mykofobie jakas.
No i nie chodziłem bo się nie znam, ale znajomy sprzedał mi protip, jak nie znam jakiegoś grziba to sobie go wrzuce w chat GPT i on mie tego grziba zidentyfikuje i powie czy to borowik czy szatan jakiś.

zrób tag dla eksperymentu
powodzenia :)
Ale to musiałbyś też podejść do 10 na początku żeby to miało sens.
I to tych samych. Jak inaczej ocenić czy jesteś odbierany lepiej
Masz jakieś doświadczenia z kobietami?
Komentarz usunięty przez autora
Wiele będzie się śpieszyło, nie miało czasu, będą zmęczone po szkole/pracy, mają chłopaka, będą akurat w złym humorze, będą zaskoczone i uciekną. Mała garstka z nich będzie przekonana żeby gadać z kimkolwiek na ulicy.
I teraz traf, żeby być w jej typie. I żebyś się spodobał.
Myślałem że to będzie 10 dziennie przez 10 dni. Z 100 może by
https://www.wykop.pl/wpis/52173881/wrzesien-z-nofapem-17-30-uwaga-prosze-mi-wiecej-ni/
Komentarz usunięty przez autora