Aktywne Wpisy
Adek1243 +5
Witam. Mam 30 lat, żonę, dziecko w wieku 3 lat. Mam swoje mieszkanie w Katowicach - 3 pokoje, kredyt już spłacony. Pracuje w ww. miejscowości, zarabiam około 8 k na rękę, żona z 6 tys. Dostałem dzisiaj propozycje pracy w tej samej firmie, ale w oddziale w Warszawie za ok. 3.5 tys więcej, nie ma możliwości pracy zdalnej, myślicie, że warto się przenosić? Tam większe możliwości awansu. Zona mówi, że mógłbym tam

Altru +220
Nóż naostrzony. Jeszcze rok da radę.
źródło: temp_file8317251589463171101
Pobierz

Mam telewizor 4k bez HDMI 2.1. Warto kupić XSX albo PS5? Czy będę odczuwał przeskok technologiczny w nowej generacji posiadając wąskie gardło w postaci starego HDMI?
Czy może lepiej kupić XSXS skoro i tak mocniejsza wersja nie rozwinie skrzydeł?
#konsole #xbox #ps5 #xboxone #telewizory
@dzerald: Jak będziesz chciał grać w gierki w 8K 60Hz to pewnie że HDMI 2.1 będzie potrzebne.
@dzerald: oczywiście że rozwinie, nawet w 60 fps będzie duża różnica
@MisPluszowyZWadaWymowy
Pytanie kiedy i czy w ogóle pojawią się w tej generacji gry 8k?
@dzerald: jeszcze jak. Ja sam przesiadłem się ze 2 lata temu ze zwykłego one na one x, mając zwykły monitor 23 cale 1080p i dla samego faktu, że wszystko chodzi szybciej jest warto. Jak nie będziesz miał efektów graficznych, to dostrzeżesz to, że masz
Komentarz usunięty przez autora
@dzerald: Jak im będzie się opłacało. Czyli jak wyjdą telewizory 55 calowe nie jak teraz 70 i będą kosztowały te 5 tysięcy zł, a nie 12 tysięcy.
Może pod koniec generacji
Minus niestety duży jest taki, że 2.0 nie obsłuży też HDR w 4k.
Ten znalazlem najlepszy 4k 100hz, na tym juz poklika w PS5? EDIT DO CENY 3K
https://hdtvpolska.com/telewizor-sony-xh9096-z-pelnym-hdmi-2-1-juz-w-pierwszych-sklepach-bedzie-hit-pod-nowe-konsole/