Wpis z mikrobloga

@whst: ciężko będzie uzyskać w miarę jednolity kolor przy barwieniu termicznym. Zobacz na aliexpress jakieś bransolety do diverów parnisa, deberta czy podobnych marek. Zazwyczaj mają spoko jakość i są tanie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@whst: rozumiem, że chodzi Ci o solidną bransoletę, ale czy przypadkiem nie rozważył byś na przykład brzozowego skórzanego nato z zloto/brązowymi elementami stalowymi? Gdy dolecę do domu jutro mogę Ci podesłać zdjęcia dwóch moich takich pasków, które czekają aż w końcu kupię sobie jakoś zegarek z brązu. Mniej więcej tak to wygląda...
Dominik80 - @whst: rozumiem, że chodzi Ci o solidną bransoletę, ale czy przypadkiem n...

źródło: comment_1600261775IfbSt6mg1dhTMnMlN429XY.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@whst: czy szukasz bransolety polerowanej, czy szczotkowanej? Akurat sprzedaje coś takiego i jeżeli byś był zainteresowany to po forumowej znajomości mogę Ci odstąpić za cenę jaka zapłaciłem (13 funtów z groszami chyba). Oczywiście Geckota, także jakościowo bardzo ok. Tylko niestety przesyłka do Polski chyba 4 funty (najtańsza opcja). Jeżeli coś to pisz na priv.
Dominik80 - @whst: czy szukasz bransolety polerowanej, czy szczotkowanej? Akurat sprz...

źródło: comment_1600262169zCZ5UIHrbF3LYXWgzUnXt3.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz