Wpis z mikrobloga

dobra
umówiłem się xD na początku zadzwoniłem do jednej terapeutki ale mówiła że nie ma totalnie terminów dla nowych osób (chciałbym totalnie od nowa zacząć więc i terapeutka inna niż ta z której usług korzystałem zwłaszcza że ktoś już sugerował żebym zmienił) i mi dała numer do jakiejś swojej koleżanki która u niej w gabinecie przyjmuje xD zapisany jestem na piątek

bałem się że tego jednak nie zrobię ale zdrowy rozsądek wygrał
dostałem od was sporo pomocy za którą serdecznie dziękuję, mam nadzieję że to ostatni raz kiedy się tak zeszmaciłem zwłaszcza że dziś od rana też już trochę piję ale to w takim tempie i nie tak dużo że po prostu się czuje tak jakby nic się nie działo i po prostu że się czuję że jest w porządku choć wiem że to tylko złudna iluzja ale i tak mnie los łagodnie potraktował skoro sobie teraz siedzę i czuję że jest fajnie xD

#alkoholizm
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

chyba przede wszystkim @KrwawyPacyfista - wykazał się wczoraj niespodziewanymi i nieludzkimi pokładami anielskiej cierpliwości której ja bym nie miał do absolutnie nikogo, nigdy tego nie zapomnę no a pozostałe osoby to już wiedzą że też ich pomoc wiele dla mnie znaczyła
  • Odpowiedz
@Saynighte: no wiesz ja prawie w ogóle nie piję ale mam problem jednocześnie bo jak już wypiję cokolwiek to piję i piję i robię głupie rzeczy
myślę że jak zadajesz takie pytanie to to już jest MOCNY znak ostrzegawczy że coś się dzieje, no i że nie idźcie tą drogą
  • Odpowiedz