@qwertty321: nie jest to idealne rozwiązanie, ale działa. Aplikacja na Smart TV to nieporozumienie, wygląda na stworzoną z 10 lat temu i tak też się zachowuje. Mniej problemów miałem oglądając na komputerze, bo na telewizorze, oprócz wieszającej się aplikacji albo wylogowaniu w losowym momencie, częściej zdarzały się spadki jakości transmisji. Żeby moja odpowiedź mogła być w jakiś sposób pomocna, to musiałbym wiedzieć, czego oczekujesz. Jeśli wystarczy Ci transmisja w dobrej
@qwertty321: na player.pl jest Eleven? Czyli mógłbym normalnie odpalać sobie z PS4 bo tam jest appka? Kurła a ja od roku kupuję abonament na PilotWp i latam podłączać kabel do TV :D @sam_szatan: A Eleven jest opóźnione o kilkadziesiąt sekund tak jak na ich oficjalnej stronie czy tylko o kilka? wiesz może?
Mniej problemów miałem oglądając na komputerze, bo na telewizorze, oprócz wieszającej się aplikacji albo wylogowaniu w losowym momencie, częściej zdarzały się spadki jakości transmisji.
Żeby moja odpowiedź mogła być w jakiś sposób pomocna, to musiałbym wiedzieć, czego oczekujesz. Jeśli wystarczy Ci transmisja w dobrej
@sam_szatan: A Eleven jest opóźnione o kilkadziesiąt sekund tak jak na ich oficjalnej stronie czy tylko o kilka? wiesz może?