Gentleman_Adrian
xD
173
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
uszanowanko
@Gentleman_Adrian: to jest Nysa
58
j.....i
j.....i
@mhrambo nie wiem czy to prawda ale podobno ta laska to sklonowany Cristiano
32
mhrambo
mhrambo
Na wszystkich zdjęciach, które widziałem, ta dziewczyna ma ten sam gardzaco-poważny wyraz twarzy
22
nemevit299
nemevit299
6
mayek
@Gentleman_Adrian: Nie wiem czemu, ale śmieszy mnie to pudełko chusteczek obok Christiano XD
3
klamkaodokna
klamkaodokna
@Gentleman_Adrian: to serio oryginalny wpis? Twierdzi, że jakaś dziewczyna sprawia, że czuje się wyjątkowy? Nie czułby się wyjątkowy z samym tym, że r------ł system w najpopularniejszej dyscyplinie świata? XD
3
klamkaodokna
klamkaodokna
@Pierorzek: przecież kobiety, szczególnie w kręgach ludzi bogatych/znanych/szemranych, są jak pieniądze - przechodzą z rąk do rąk xD
3
cr_7
1
ShineLow
@Gentleman_Adrian: pewnie w jakimś prywatnym śmigłowcu XD
0
CzarnaSylweta
@ShineLow:
To jest Van przystosowany do przewozu vipów.
0
P.....k
P.....k
@klamkaodokna: takich sportowców czy celebrytów są na pęczki. Jak złapie kontuzje to za rok nikt nie będzie o nim pamiętał.

A kobieta kocha tylko Ciebie, jesteś jedynym takim facetem, jedynym o którego się tak troszczy. Wyjątkowym.

Wolę być w szczęśliwym związku niż kopać piłkę z sukcesami.
0
P.....k
P.....k
@klamkaodokna: różnie. Znam bogate pary które są razem od 40 i wiecej lat. Nie sądzę by tak było z Ronaldo ale nie oszukujmy sie, ze patrzył na charakter przy wyborze kobiety.
0
P.....k
P.....k
@Desperated: takich jak on było bardzo wielu. Zobacz na przykład Małysza i Malyszomanie, nawet najlepszy sportowiec po skończeniu kariery odchodzi w zapomnienie. Ludzie będą pamiętać, że ktoś taki był, ale przestaną czatować pod jego domem, pisać listy, nikt nie bedzie z nim robił wywiadów, Ci ludzie są z nim do czasu. A rodzina jest na zawsze.
0