Do owocowych czwartków i dynamicznych zespołów już przywykłem, ale jedno ogłoszenie, a konkretnie fragment "Praca TYLKO od poniedziałku do piątku" to mnie serio rozśmieszył xD I to nie był opis pracy, tylko benefitów xD Pan Prezes taki dobry dla swoich niewolników. Ciekawe kiedy jakiś tęgi mózg od #hr wpadnie na pomysł, żeby w rubryczce "oferujemy" zacząć wpisywać ciepłą wodę w kranie i srajtaśmę. #pracbaza #januszex
@RatedR: mój Janusz odkrył, że może brać sobie praktykantów za darmo. Pierw obiecuje, że "się dogadają", studenciak myśli, że będzie robic po 4-5h dziennie, a potem okazuje się, że robi przez cały miesiąc pełny etat za darmo i ma się cieszyć, że nie musi przychodzić w soboty ( ͡°͜ʖ͡°)
@RatedR: Mnie już nic nie dziwi w tych ogłoszeniach. W zasadzie po paru latach na rynku pracy, człowiek jest w stanie przeczytać pomiędzy wierszami jak wyglądają warunki zatrudnienia.
Jakiś czas temu byłem na rozmowie w jednym SSC. W ogłoszeniu oczywiście nastawienie na dyspozycyjność i dynamikę pracy xD Na sam koniec spotkania zapytałem o pracę w weekendy i polskie święta. Z tym jest różnie, ale zawsze to wypłata większa (albo inny dzień
Ciekawe kiedy jakiś tęgi mózg od #hr wpadnie na pomysł, żeby w rubryczce "oferujemy" zacząć wpisywać ciepłą wodę w kranie i srajtaśmę.
#pracbaza #januszex
Jakiś czas temu byłem na rozmowie w jednym SSC. W ogłoszeniu oczywiście nastawienie na dyspozycyjność i dynamikę pracy xD
Na sam koniec spotkania zapytałem o pracę w weekendy i polskie święta. Z tym jest różnie, ale zawsze to wypłata większa (albo inny dzień