Aktywne Wpisy

monky +456
Właśnie dokonałem zatrzymania obywatelskiego. Typ jechał 10-20km/h, zatrzymywał się kilkukrotnie bez przyczyny, na moich oczach prawie dwa razy wjechał na chodnik.. On twierdzi że jest trzeźwy tylko bardzo zmęczony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
źródło: temp_file5530477716590299826
Pobierz
bulba1605 +645
Wczoraj jakiś Mirek napisał zdumiony post, że ludzie jeżdżą na wakacje i to dla nich normalne - to ja napiszę z drugiej strony: za to będę wdzięczna mojemu ojcu do końca życia. Mama jest skąpa i było jej szkoda kasy, ale tata zawsze dbał, żebym w wakacje pojechała gdzieś za granicę na kolonie - mówił, że nie wiadomo jak mi się życie ułoży, więc póki ich było stać, chciał żebym coś zobaczyła.

Wpadł mi w oko egzemplarz https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-2-0-tfsi-quattro-252-kmsalonpl-i-wl-serwinaso-bezwypadkowy-gwarancja-ID6Djgv6.html
Szukam opinii, wydaje mi się, że wyposażenie jest w miarę, a relacja wyposażenia/stanu/roku/przebiegu do ceny jest tak dość ok. Wyposażenie mogłoby być lepsze, ale też z drugiej strony chyba niczego krytycznego nie brakuje.
Co sądzicie?
#audi #samochody #motoryzacja
- BMW M5
- Porsche Panamera Turbo
- Audi RS5
- BMW M6
- Ford
Może dlatego, że nie każdy chce jeździć wypierdzianym staruchem, którego właściwy serwis to 50% wartości samochodu
@Kormas: koszty serwisu, eksploatacji i napraw
@masterix: Są takie same jak przy nowszym aucie. Płyny, klocki, elementy zawieszenia wymienia się tak, czy inaczej. Nie ma specjalnej różnicy, czy np. tulejki zostały wymienione przez poprzedniego właściciela, czy są od nowości. Mam w tej chwili 12-letnie auto, od zakupu wymieniam płyny + zrobiłem hamulce. A nie, przepraszam, odpowietrzenie odmy się zepsuło, koszt 150zł. To są mity powtarzane przez januszy
@Kormas: Nie, jeśli nowsze jest z półki niżej, a kupujesz starsze w wrsji premium
@Kormas: zdradz jakie mistrzu XDDD
@Kormas: No wiesz..
1 to nie musisz rozumieć, ile ludzi tyle potrzeb, czy coś? :)
2 leasingowac mozna auta ktore na koniec leasingu maja bodajze 8 lat, nie 15
3 to nie jest nowe auto, a 3
@Dejwi996: No wiem, trochę tak. Ale wygodniej chyba kupic juz takie auto, niz czekac i celowac w jakies 2-3 letnie z takim silnikiem i wyposazeniem wiekszym niz podstawowe i jeszcze w kolorze fajnym :D Bo wiekszosc to czern/biel/czerwien (a te kolory mi nie pasują ;) )
Swojego obecnego o wartosci 20k bym nie oklejal, ale jak kupuje nowe ("nowe") to moge sie szarpnac ;)
@Kormas: wiesz co, moje pierwsze auto faktycznie niewiele co robiłem, a było 15 letnie. Ale znam historie znajomych, którzy kupili auto za 20-35k, a potem 5-12k wrzucali w naprawy i to nie jednorazowo, tylko co 2-4 tygodnie odwiedzając warsztat. :)