@DnoTotalne: Ale takie nagromadzenie problemów w przypadku jednej osoby to chyba się rzadko zdarza. Może być co najwyżej kilka, a i tak trzeba z tym żyć jakoś. Poza tym "włosy ukraińskie" - XDDDD
Wściekasz się, że inni Cię oceniają po wyglądzie, a sam tak robisz - no i czego Ty oczekujesz, że inni Cię nie będą oceniać, a sam będziesz oceniał innych? I to jest okey?
Kiepsko rozumujesz, po pierwsze OP nie wścieka się na samo ocenianie po wyglądzie, tylko na posiadanie cech powodujących niskie tegoż wyglądu oceny, a po drugie co innego ocena po budowie szkieletu czy twarzy, na które nie
Wściekasz się, że inni Cię oceniają po wyglądzie, a sam tak robisz - no i czego Ty oczekujesz, że inni Cię nie będą oceniać, a sam będziesz oceniał innych? I to jest okey?
Kiepsko rozumujesz, po pierwsze OP nie wścieka się na samo ocenianie po wyglądzie, tylko na posiadanie cech powodujących niskie tegoż wyglądu oceny, a po drugie co innego ocena po budowie szkieletu czy twarzy, na które nie
@AnimusAeger999 a może te dziewczyny siebie lubią z tymi dodatkowymi kilogramami? Może są na coś chore przez co trudniej im schudnąć? A może są w trakcie odchudzania? Odchudzanie to proces długotrwały a nie że za pomocą magicznej różdżki są natychmiast chude
@DnoTotalne byłam szykanowana przez inne dzieci i nauczycieli od przedszkola do liceum. Zostało to we mnie do dziś i jakoś się nad sobą nie użalam i nie jestem przegrywam.
@Mexor: sam mam zaburzenia jedzenia, kompulsywne objadanie ale mimo tego nie jestem gruby bo cwicze i staram sie kontrolowac na tyle ile moge, tez moglbym to olac i dac powod choroba
>Akurat gadanie o tym że ma się zero par na tinderze to bzdury i idiotyzmy bo to po prostu niemożliwe xD
Tak, tak - "ej chłopaki, to te złe algorytmy, pewnie aplikacja się zbugowała" xDD Uwierz, że ludzie z brzydkimi mordami są po prostu odrzucani na każdej płaszczyźnie.
Rzeczywiście niemożliwe jest nie mieć par. Można za to mieć, np. 3 z czego dwie są botami, a jedna osoba lajkuje wszystko
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1599815114xNvaUmtZa00YprQY38odXM.jpg
Pobierz@pi73r: jakze nisko upadlismy xd
Komentarz usunięty przez moderatora
Tak, tak - "ej chłopaki, to te złe algorytmy, pewnie aplikacja się zbugowała" xDD Uwierz, że ludzie z brzydkimi mordami są po prostu odrzucani na każdej płaszczyźnie.
Rzeczywiście niemożliwe jest nie mieć par. Można za to mieć, np. 3 z czego dwie są botami, a jedna osoba lajkuje wszystko