Wpis z mikrobloga

@Mexor:

Wściekasz się, że inni Cię oceniają po wyglądzie, a sam tak robisz - no i czego Ty oczekujesz, że inni Cię nie będą oceniać, a sam będziesz oceniał innych? I to jest okey?

Kiepsko rozumujesz, po pierwsze OP nie wścieka się na samo ocenianie po wyglądzie, tylko na posiadanie cech powodujących niskie tegoż wyglądu oceny, a po drugie co innego ocena po budowie szkieletu czy twarzy, na które nie
  • Odpowiedz
  • 2
@AnimusAeger999:

Wściekasz się, że inni Cię oceniają po wyglądzie, a sam tak robisz - no i czego Ty oczekujesz, że inni Cię nie będą oceniać, a sam będziesz oceniał innych? I to jest okey?

Kiepsko rozumujesz, po pierwsze OP nie wścieka się na samo ocenianie po wyglądzie, tylko na posiadanie cech powodujących niskie tegoż wyglądu oceny, a po drugie co innego ocena po budowie szkieletu czy twarzy, na które nie
  • Odpowiedz
  • 3
@AnimusAeger999 a może te dziewczyny siebie lubią z tymi dodatkowymi kilogramami? Może są na coś chore przez co trudniej im schudnąć? A może są w trakcie odchudzania? Odchudzanie to proces długotrwały a nie że za pomocą magicznej różdżki są natychmiast chude
  • Odpowiedz
  • 1
@DnoTotalne byłam szykanowana przez inne dzieci i nauczycieli od przedszkola do liceum. Zostało to we mnie do dziś i jakoś się nad sobą nie użalam i nie jestem przegrywam.
  • Odpowiedz
@Asterling

>Akurat gadanie o tym że ma się zero par na tinderze to bzdury i idiotyzmy bo to po prostu niemożliwe xD

Tak, tak - "ej chłopaki, to te złe algorytmy, pewnie aplikacja się zbugowała" xDD Uwierz, że ludzie z brzydkimi mordami są po prostu odrzucani na każdej płaszczyźnie.

Rzeczywiście niemożliwe jest nie mieć par. Można za to mieć, np. 3 z czego dwie są botami, a jedna osoba lajkuje wszystko
  • Odpowiedz