Wpis z mikrobloga

@Mexor:

a może te dziewczyny siebie lubią z tymi dodatkowymi kilogramami? Może są na coś chore przez co trudniej im schudnąć? A może są w trakcie odchudzania? Odchudzanie to proces długotrwały a nie że za pomocą magicznej różdżki są natychmiast chude

Jak najbardziej mogą zaistnieć sytuacje które przedstawiłaś, ale jak to się ma do tego co napisałem? Czy to sprawia, że coś co napisałem jest niezgodne z prawdą?
  • Odpowiedz
  • 0
@Antyfeminista próbuje zmienić. Każdy przypadek jest inny. Rozumiem, że komuś może byc bardzo ciężko coś zmieniać. Po prostu jestem świadomy tego, że może być bardzo ciężko i nie jest to tylko wina danej osoby.
  • Odpowiedz
Tez sie chyba naczytales tego wykop 15k, bo za 4 kola to jest normalne spoko zycie

@pi73r: wlasnie prowadze to normalne spoko zycie. Jezeli dla ciebie 4k wystarczy no to ok, zyj se chlopie jak chcesz. n iektorzy maja ambicje
  • Odpowiedz
@kfiatek_na_parapecie: 4k może szału nie robi, ale w kraju w którym mediana wynosi 2900 to nie jest mało. Natomiast związek z 4/10 to gorsza sprawa, ciężko jest być z osobą, która jest dla ciebie brzydka.
  • Odpowiedz