Aktywne Wpisy

Gran +440
Mircy pijcie ze mno kompot
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
CoDwa +195
Dla mnie największym kręceniem korbą był cały pandemiczny cyrk z wirusem, szczepionkami i kodami QR. Przykłady?
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
źródło: cfb0931e84cbcf82abed8e9e30f1b21c
Pobierz

Mirki pomóżcie :)
Mam 29 lat i ważę obecnie 115 kg.
Od zawsze miałem problem z nadwagą, czasem mniejszy, czasem większy.
Od kilku lat mam też hashimoto, które powoduje u mnie niedoczynność tarczycy (i wszystkie jej konsekwencje metaboliczne), ale mam dość dobrze wyregulowane hormony.
Powodem nadwagi jest również moje podjadanie (jakieś chipsy, kfc czy hotdog w drodze) i to, że dobre jedzenie sprawia mi zawsze przyjemność.
Chcę w końcu coś z tym zrobić, jednak zawsze miałem problem ze słomianym zapałem - diety i ćwiczenia przechodziły mi po kilku tygodniach, nawet jeśli były pierwsze efekty.
Endokrynolog proponuje mi leki wyłączające uczucie łaknienia (chęć podjadania) połączone z dietą i treningami.
Jak zmotywować się do robienia tego regularnie przez wiele miesięcy?
Proszę, podrzućcie jakieś sprawdzone sposoby, coś więcej niż "Idź na siłkę" i "po prostu to rób" :(
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f5a13d98679b6c666e7b787
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez autora
Druga sprawa ćwiczenia, pozwolą jeszcze zwiększyć szybkość procesu chudnięcia. Fajne są strony typu 100pompek, 300brzuszków czy biegaj 40minut itp. Robisz test ile dasz radę zrobić i wybierasz z tabeli plan z rozpiską dostosowaną
Zaakceptował: LeVentLeCri