Aktywne Wpisy
kupczyk +363
OlaKordasOfficial +192
Lewaki się spłakały do moderacji i wpis usunięty, to napiszę jeszcze raz bez przekleństw.
Spróbujcie otworzyć lokal, w którym będziecie obsługiwać tylko białych heteroseksualnych ludzi. Zakaz wstępu dla czarnych, beżowych i lpg. Zobaczycie, co was spotka. Tymczasem we wspaniałym postępowym, toleranyjnym świecie możecie sobie bezkarnie dyskryminować rodziny z dziećmi i sugerować, że nawet pies jest wyżej w hierarchii.
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #lewackalogika
Spróbujcie otworzyć lokal, w którym będziecie obsługiwać tylko białych heteroseksualnych ludzi. Zakaz wstępu dla czarnych, beżowych i lpg. Zobaczycie, co was spotka. Tymczasem we wspaniałym postępowym, toleranyjnym świecie możecie sobie bezkarnie dyskryminować rodziny z dziećmi i sugerować, że nawet pies jest wyżej w hierarchii.
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #lewackalogika
W 04.10 biorę ślub i wesele. Potwierdzenie do dziś co było napisane na zaproszeniu. U różowej potwierdziło całość 43 osób znajomi+rodzina na ślub i wesele. U mnie zaproszonych 17 znajomych potwierdzili 10 osób, nie 4, w trakcie 3. A chodzi o rodzinę zaproszonych 38 osób + ewentualnie dodatkowe os. towarzyszące 9-10 osób. W tej chwili z rodziny potwierdził moja starsza siostra z mężem, chrzest tylko ślub bez wesela, nie 8 a reszta narazie nic.. a nie wiem czy to jest normalnie bo jak byli pewni to by już odezwali, co myślicie? Większość by musieli jechać ok 3,5 h i też podejrzewam że z powodu koronawirus.
# slub # wesele # rozowepaski # niebieskiepaski # zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f59d7a38679b6c666e7b6ed
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
Zaakceptował: LeVentLeCri
Ja 5.10 idę do dentysty.
Komentarz usunięty przez autora
To musi być bait, bo nikt nie jest aż takim idiotą.
@AnonimoweMirkoWyznania:
@Migajaca_dioda: Trupy ( ͡° ͜ʖ ͡°)