Wpis z mikrobloga

Cześć,

Chciałbym dowiedzieć się czy ktoś może kojarzy to osiedle z Warszawy? Zaciekawiła mnie jego architektura ale nie ogarniam Warszawy i nie wiem nawet w jakiej okolicy to może być. Screen pochodzi z programu Weekendowa Metamorfoza:
https://www.tvn.pl/programy/weekendowa-metamorfoza,58,pc/odcinki,3710,e

Pomożecie?

theximon - Cześć,

Chciałbym dowiedzieć się czy ktoś może kojarzy to osiedle z Wars...

źródło: comment_1599715337Rfg1wScZc1pTgEqBAXkoFD.jpg

Pobierz
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@theximon: Lol, w dobie komunikacji mozna tez pojechac na te mityczne tereny rekreacujne posluchac spoewu sebow n--------h na grillu. Typie, rzecz gustu. Ja chodze do kina na codzien, po kawe na codzien, do restauracji na codzien, lubie zyjace i ruchliwe otoczenie i co fajnego moze byc w zyciu na zadupiu w ciszy i gdzie nie nic, zero null poza Zabka i jakas nedzna knajpa ze schabowym?
  • Odpowiedz
@onuceSzatana: gościu to Ty masz jakieś kompleksy i problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu skoro nie widzisz że koleś mówi innym jak się powinno żyć a to każdy za siebie decyduje co mu odpowiada. Widzę flaga lgbtqwerty nie bez powodu jest w awatarze, od razu widać spalone obwody w mózgu. Dalej mów innym jak mają żyć xD
  • Odpowiedz
@tomek0931: no i tu zaskocze: otoz nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) moj ojciec byl Warszawiakiem z dziada pradziada. ja sie nawet w p0lsce nie urodzilem ¯\_(ツ)_/¯ ale urodzilem sie i zyje w miastach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@onuceSzatana: Ja na zadupiu mieszkam i nie narzekam. Lubie spacerowac po lesie i zbierac grzyby. Kupilem nawet telewizor, zeby filmy ogladac. Mam nawet kampigazik, to zawsze jakas jajecznica wleci, zeby nie biegac codziennie po knajpach. Jedyna niewygoda, ze codziennie musze wstac o 6:00, zeby po kawe do starbunia pojechac. Ale podejrzalem kiedys u miastowego kolegi takie urzadzenie, ze jak nacisniesz to kawe robi - musze poszukac bo interesujaca sprawa.
  • Odpowiedz
@tomek0931: Problem w tym, że ten koleś nic takiego nie napisał, a ty się tylko zesrałeś i śmierdzi.

I ten trigger tęczą, od razu wiadomo, jak się homofob zesra, z kim ma się do czynienia. Najlepsze, co zrobiłem na mirko, od zawsze.
  • Odpowiedz
@bacanahali: Haha, dobre, po co jeść jajecznicę na mieście, jak można w domu, po co chodzić do kina, jak można w domu na tablecie, po co chodzić na kawę do kawiarni, jak można w domu, po co chodzić do pubu, jak można w domu. Tobie nic nie wyjaśnię, ty już wiesz lepiej, że ja przepłacam, jak mógłbym cieszyć się lasem i nosić wodę ze studni. Tu zresztą nie ma nic
  • Odpowiedz