Wpis z mikrobloga

Cześć,

Chciałbym dowiedzieć się czy ktoś może kojarzy to osiedle z Warszawy? Zaciekawiła mnie jego architektura ale nie ogarniam Warszawy i nie wiem nawet w jakiej okolicy to może być. Screen pochodzi z programu Weekendowa Metamorfoza:
https://www.tvn.pl/programy/weekendowa-metamorfoza,58,pc/odcinki,3710,e

Pomożecie?

theximon - Cześć,

Chciałbym dowiedzieć się czy ktoś może kojarzy to osiedle z Wars...

źródło: comment_1599715337Rfg1wScZc1pTgEqBAXkoFD.jpg

Pobierz
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Haha ( ͡° ͜ʖ ͡°) OP zapytal gdzie jest to osiedle a w komentarzach - a jakze - festiwal spierd*lenia xD dokladnie tak, jak sie spodziewalem. Warszawiak, ktory hejtuje normalne zjawisko urbanistyczne (wchlanianie terenow wokol w obszar administracyjny miasta) - tego jeszcze nie bylo xD chyba troll bo az tak tepym to byc nie mozna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Eli_Cohen: coz wyjasnilem niektore kwestie w komciu, ale niestety @a665321: p------l do moderacji bo jego spragniona beniza d----a zapiekla no i nie ma co wiecej tlumaczyc

tak dla przyszlych pokolen: urodzilem sie w San Francisco. Wiekszosc zycia spedzilem w Seulu i Tokio. Wiec prosze was - rolni ludzie - zamknijcie p---y ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
no i tu zaskocze: otoz nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) moj ojciec byl Warszawiakiem z dziada pradziada. ja sie nawet w p0lsce nie urodzilem ¯_(ツ)_/¯ ale urodzilem sie i zyje w miastach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@comfyStefan: ale ty jesteś zajebisty
  • Odpowiedz
@wujek_mikazjusz: @comfyStefan: Psie Pole jest zajebiste. Nie ma tych śmierdzących studentów, cicho, spokojnie, blisko do fajnych tras rowerowych nad Starą Odrą, no i nie ma tych z-------h studentów, ale o tym chyba już napisałem. Jedyny minus to brak tramwajów, ale we wrocławiu to może i w sumie lepiej xD a i sklepów od c---a
  • Odpowiedz
@AnkieterPrzegrywu: teraz zajarzylem, ze nawet by mozna taka rymowanke puscis:

Waldemar Kasta - z trojkatnego serca miasta
AnkieterPrzegrywu - co jego stara na psiakach szuka zniwu

no juz wbijam ziomus, czekaj tylko najpierw sie z-----e ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz