Aktywne Wpisy

WielkiNos +535
Polecam zobaczyć ten kwik kobiet 30+ na widok rolki pewnej położnej, która przedstawiła tylko poparte badaniami dane, że po 30 zmniejsza się płodność i wzrasta ryzyko wad płodu.
Nie ma tam nic o tym, że trzeba mieć dziecko przed 30 czy że w ogóle trzeba, to tylko czyste dane statystyczne z zakresu biologii, ale nie szkodzi. Kobiety i tak się musiały oburzyć, że je szkalujo, wyzywajo i represjonujo. Komedia.
#pieklokobiet
Nie ma tam nic o tym, że trzeba mieć dziecko przed 30 czy że w ogóle trzeba, to tylko czyste dane statystyczne z zakresu biologii, ale nie szkodzi. Kobiety i tak się musiały oburzyć, że je szkalujo, wyzywajo i represjonujo. Komedia.
#pieklokobiet
źródło: temp_file5990638734926950544
Pobierz
WildAnimal +200

Chciałbym dowiedzieć się czy ktoś może kojarzy to osiedle z Warszawy? Zaciekawiła mnie jego architektura ale nie ogarniam Warszawy i nie wiem nawet w jakiej okolicy to może być. Screen pochodzi z programu Weekendowa Metamorfoza:
https://www.tvn.pl/programy/weekendowa-metamorfoza,58,pc/odcinki,3710,e
Pomożecie?
źródło: comment_1599715337Rfg1wScZc1pTgEqBAXkoFD.jpg
Pobierztak dla przyszlych pokolen: urodzilem sie w San Francisco. Wiekszosc zycia spedzilem w Seulu i Tokio. Wiec prosze was - rolni ludzie - zamknijcie p---y ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@comfyStefan: ale ty jesteś zajebisty
nie jak zwierzeta z wygwizdowow typu zeran, czy - nie daj buk - ochydne wsiarze
z tym sie czlowiek rodzi. sort to say
i jest k---a w pyte
Waldemar Kasta - z trojkatnego serca miasta
AnkieterPrzegrywu - co jego stara na psiakach szuka zniwu
no juz wbijam ziomus, czekaj tylko najpierw sie z-----e ( ͡° ͜ʖ ͡°)
koniec swiata
@comfyStefan: co xD lecz sie typie
nawet nie widziałem co tam wysrałeś
źródło: comment_1599740384OR2uEuVd9ApQaqwjW3xcU3.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
zyjcie sb na tej ws... zeraniu w zdrowiu szczesciu pomyslnosci. niech wam pan buk blogoslawi i w prosientach wynagrodzi!
sk...ny
źródło: comment_1599741818vC7zbwJaR6XQRyIFUXTbkU.jpg
Pobierz