Wpis z mikrobloga

Cześć,

Chciałbym dowiedzieć się czy ktoś może kojarzy to osiedle z Warszawy? Zaciekawiła mnie jego architektura ale nie ogarniam Warszawy i nie wiem nawet w jakiej okolicy to może być. Screen pochodzi z programu Weekendowa Metamorfoza:
https://www.tvn.pl/programy/weekendowa-metamorfoza,58,pc/odcinki,3710,e

Pomożecie?

theximon - Cześć,

Chciałbym dowiedzieć się czy ktoś może kojarzy to osiedle z Wars...

źródło: comment_1599715337Rfg1wScZc1pTgEqBAXkoFD.jpg

Pobierz
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@comfyStefan: urodził się w San Francisco, powtarzam San Francisco! I taki światowy człowiek siedzi na smutnym, jak p---a jego starej portalu, tłumacząc że dzielnice Warszawy to wieś. K---a chłopie, podziwiam jakie tam w Ameryce macie hobby. XD
  • Odpowiedz
@onuceSzatana: jeszcze przed pandemia bywałem często w kinotece i z rzadka w muranowie bo lubię ich seanse niszowych filmów (a rzadko coś się zdarza coś co mnie zainteresuje) i tam popkorn jest ( ͡° ͜ʖ ͡°) femina nie istnieje a atlantic nawet nie wiem bo nie byłem tam 1000 lat. Odnośnie kina z brakiem popkornu pytam poważnie bo nie ukrywam że mnie również w-------a Janusze żujący
  • Odpowiedz
@Kubsondupson: Od kiedy chodze do Muranowa, jakies 20 lat juz bedzie, nie bylo tam popkornu. Zycze powodzenia w jego wyimaginowanym zakupie.

Kinoteka to mieszane kino, repertuar bardziej niszowy i tam tez na tych filmach publicznosc zwykle nie zre, nie gada i nie siorbie.

We Wroclawiu w Nowych Horyzontach i DCFie rownoez nie sprzedaje sie tego typu rzeczy.

Trzeba wiedziec, gdIe chodzic. Mi popkorn nie przeszkadza, kisne z ludzi, ktorzy sa
  • Odpowiedz
femina nie istnieje a atlantic nawet nie wiem bo nie byłem tam 1000 lat. Odnośnie kina z brakiem popkornu pytam poważnie bo nie ukrywam że mnie również w-------a Janusze żujący coś przez cały seans w Cinema City czy multikinie.

@Kubsondupson: Atlantic został ostatnio przejęty i grozi mu likwidacja. Za to Muranów trzyma(ł) się nieźle, zawsze mało reklam, ciekawe seanse, kino mniej oczywiste. Na głosniejszych premierach zawsze pełna sala. A, no
  • Odpowiedz