Chciałbym dowiedzieć się czy ktoś może kojarzy to osiedle z Warszawy? Zaciekawiła mnie jego architektura ale nie ogarniam Warszawy i nie wiem nawet w jakiej okolicy to może być. Screen pochodzi z programu Weekendowa Metamorfoza: https://www.tvn.pl/programy/weekendowa-metamorfoza,58,pc/odcinki,3710,e
@onuceSzatana: Tak jak piszesz - kwestia gustu. Jedni lubia film na malym ekranie telweizora, w spokoju, a inni na duzym, z ludzmi ktorzy im jedza popkorn i siorbia cole nad glowa.
@onuceSzatana: w jakim warszawskim kinie nie sprzedają popkornu i koli? Pytam z ciekawości bo od maleńkości chadzałem na filmy do feminy, atlantica czy muranowa i bez popkornu nie wchodziłem na salę...
@comfyStefan: urodził się w San Francisco, powtarzam San Francisco! I taki światowy człowiek siedzi na smutnym, jak p---a jego starej portalu, tłumacząc że dzielnice Warszawy to wieś. K---a chłopie, podziwiam jakie tam w Ameryce macie hobby. XD
@onuceSzatana: jeszcze przed pandemia bywałem często w kinotece i z rzadka w muranowie bo lubię ich seanse niszowych filmów (a rzadko coś się zdarza coś co mnie zainteresuje) i tam popkorn jest ( ͡°͜ʖ͡°) femina nie istnieje a atlantic nawet nie wiem bo nie byłem tam 1000 lat. Odnośnie kina z brakiem popkornu pytam poważnie bo nie ukrywam że mnie również w-------a Janusze żujący
femina nie istnieje a atlantic nawet nie wiem bo nie byłem tam 1000 lat. Odnośnie kina z brakiem popkornu pytam poważnie bo nie ukrywam że mnie również w-------a Janusze żujący coś przez cały seans w Cinema City czy multikinie.
@Kubsondupson: Atlantic został ostatnio przejęty i grozi mu likwidacja. Za to Muranów trzyma(ł) się nieźle, zawsze mało reklam, ciekawe seanse, kino mniej oczywiste. Na głosniejszych premierach zawsze pełna sala. A, no
@Kubsondupson: A przypomnij jakie zarcie jest tam dostepne w bufecie? XD Bo p---------s cos o popkornie. Ha tfu na takie festyniaeskie zaklamywanir rzeczywistosci.
Chciałbym dowiedzieć się czy ktoś może kojarzy to osiedle z Warszawy? Zaciekawiła mnie jego architektura ale nie ogarniam Warszawy i nie wiem nawet w jakiej okolicy to może być. Screen pochodzi z programu Weekendowa Metamorfoza:
https://www.tvn.pl/programy/weekendowa-metamorfoza,58,pc/odcinki,3710,e
Pomożecie?
źródło: comment_1599715337Rfg1wScZc1pTgEqBAXkoFD.jpg
Pobierzźródło: comment_15997533780tCqjMeU93rAobq9JU5xE6.jpg
Pobierz@Dmooch: Nie.
Kinoteka to mieszane kino, repertuar bardziej niszowy i tam tez na tych filmach publicznosc zwykle nie zre, nie gada i nie siorbie.
We Wroclawiu w Nowych Horyzontach i DCFie rownoez nie sprzedaje sie tego typu rzeczy.
Trzeba wiedziec, gdIe chodzic. Mi popkorn nie przeszkadza, kisne z ludzi, ktorzy sa
@Kubsondupson: Atlantic został ostatnio przejęty i grozi mu likwidacja. Za to Muranów trzyma(ł) się nieźle, zawsze mało reklam, ciekawe seanse, kino mniej oczywiste. Na głosniejszych premierach zawsze pełna sala. A, no