Aktywne Wpisy

tesknilam_ +296
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +361
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

mircy, mam do wyboru Titanfall 2, albo Bioshock jedynka. Które lepsze? Ogólnie jakie macie opinie nt. ww. gier? Warto w ogóle w jedynkę bioshocka grać, czy lepiej od razu od dwójki zacząć? Wiadomo, że niby w przypadku klasyków dobrze jest zaczynać od początku, ale gdybym teraz zaczął przygodę z Mass Effectem od jedynki, to pewnie bym się odbił i nigdy nie wrócił do serii, przez co ta niesamowita marka i wspaniała historia by mnie ominęła
Warto w tym miejscu przypomnieć, ze Jerzy Brzęczek jako trener seniorskiej reprezentacji w piłce nożnej to nieporozumienie i marnowanie ostatnich lat kariery najlepszego piłkarza na świecie (w 2020), ale Rudy Boniek ma to w dupie i nie umie przyznać się do błędu, a opinia społeczna ma to w dupie
Bioshock jedynka czy Titanfall 2?