Wpis z mikrobloga

https://www.wowhead.com/news=317898/upcoming-death-knight-changes-on-shadowlands-beta-reduce-number-of-cooldowns-in-
No, szczerze mówiąc, nie wiem co sądzić o tych zmianach dla unha.
-Usunięcie Dark Transforma jest bardzo dziwne, zwłaszcza, że ten skill był z unholy chyba od Pandarii (o ile nie od Cata). Tydzień temu wyrzucali skille z GCD, Frostowi wyrzucili Pilara i Rune Weapon z GCD. Wystarczyłoby DT również wyrzucić z globali, zamiast mergować to z Apo
-Epidemic jako baseline to jest p--------e mistrzostwo i aż się podnieciłem jak to przeczytałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-gargulec wraca do talentów - nie wiem, z miesiąc temu bym powiedział, że debilna zmiana, bo w porównaniu do UF czy AotD ten talent po nerfie był daremny. Ale po reworku UF, to może. Chyba, że zbuffowane AotD jest tak dobre jak myślę (nie mam bety, to nie mogę przetestować ( ͡° ʖ̯ ͡°))
-Unholy pact przeniesiony do rzędu 45lvl - w------e. Ten talent jest w---------y. I skoro Epidemic z tego rzędu poszedł do baseline, to i tak każdy będzie grał Defile ze względu na combo z Night Fae covenantem

W sumie to nie wiem czy podoba mi się to w jaką stronę idzie teraz Unholy. Ale za to frost ma dla mnie zmiany mocno na plus, jako że nienawidzę grać pod sindragose

#worldofwarcraft
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach