Aktywne Wpisy

memforis +1
#kryptowaluty mam pytanie czysto z ciekawości. jak to jest, że dokładnie w zaznaczonym na zielono miejscu kupowałem all in SOL i akurat wtedy jeb^%? czy to jest zupełna losowość i czysty przypadek, czy to spowodowało jakieś tam likwidacje albo chwilowy wzrost kursu (raczej wątpię), po czym każdy widział nieco większe saldo i automaty zaczęły sprzedawać innym wpakowanym i tak runęło?
czy zwyczajnie zawsze jest "kup i się wtedy spierd...li"? czy przypadek,
czy zwyczajnie zawsze jest "kup i się wtedy spierd...li"? czy przypadek,
źródło: image
Pobierz
#gielda jak by ktos nie wiedzial o co chodzi z cenami metali szlachetnych, to tlumacze
na terenie iranu mieli zrzucac atomowki
iran w koncu podjal decyzje c--j z ta bronia atomowa , lepiej ocalic ludzi i kraj
dobra trump poddajemy sie
fundusze zaczely zrzut tego co nakupily
na terenie iranu mieli zrzucac atomowki
iran w koncu podjal decyzje c--j z ta bronia atomowa , lepiej ocalic ludzi i kraj
dobra trump poddajemy sie
fundusze zaczely zrzut tego co nakupily

Pytanie - budżet max 400 zł
@kilo_wody_pod_stopa: 10 zł taniej niż na x-komie więc nie wiem po co to wrzuciłeś. Na allegro nawet za 419 ze smartem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dopiero wyższe modele sea sonica się kwalifikują do A
Tier A and above - required to have ZVS (LLC or phase shift resonant topology), have ripple below 50mV under
spc miało jak najbardziej mało udane zasilacze ale te ich nowe vero l3 albo supremo fm2 wydają się być dobre. tak samo jak bequiet
np takie https://www.youtube.com/watch?v=WiuYgr43k2g