Aktywne Wpisy
heater +4
jak taktownie dać lasce znać, ze ze wzgledu na jej nadmierna wage (ukrywana przed spotkaniem dosyc) i dyskomfort z tym zwiazny podczas wspolzycia nie chce kontynuowac relacji?
chce ja jak najmniej skrzywdzic
#zwiazki #rozowepaski #tinder
chce ja jak najmniej skrzywdzic
#zwiazki #rozowepaski #tinder
zaq22 +25
#frajerzyzmlm
Iza Adamczyk
Wiem że czytasz wykop
Mam jedną prośbę: Zrob coś z tymi fałdami na brzuchu. Jesteś bezrobotna. Masz setki godzin na ćwiczenia.
Jak wy mówicie w tej piramidzie? - Zainwestuj w siebie.
Zacznij ćwiczyć.
Iza Adamczyk
Wiem że czytasz wykop
Mam jedną prośbę: Zrob coś z tymi fałdami na brzuchu. Jesteś bezrobotna. Masz setki godzin na ćwiczenia.
Jak wy mówicie w tej piramidzie? - Zainwestuj w siebie.
Zacznij ćwiczyć.
Wkurzyłem się! Różowa sobie jedzie z psiapsiółkami to hotelu ze spa a ja muszę zasuwać przy remoncie który finansują w 100% bo to jest niby moje mieszkanie które spłacam. Zabawne że rodzina różowej uważa tak jak ona a moja rodzina uważa, że jednak różowa powinna się dorzucać do wyposażenia bo już mieszka u mnie 3 lata i będzie kolejne 5 lat, bo planujemy kupić dziurę w ziemi. Już chyba wiem czemu tak dużo facetów zwleka ze ślubem itd. #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f5769e78679b6c666e7b1d1
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Zaakceptował: LeVentLeCri
Ciekawe czy do opłat sie dorzuca ...
Teraz to Twoje mieszkanie, ale jak będziesz sprzedawać, to będą WASZE pieniążki pewnie ;)
Taki los chłopa. Sam go przeżywam i się z nim liczę.
Jak wygląda sytuacja OPa aktualnie:
- Ma mieszkanie na kredyt i różową pod dachem, która za mieszkanie nie płaci, bo przecież "nie będzie niebieskiemu spłacać kredytu"
- Z racji, że mieszkają we dwoje to wszystko się szybciej zużywa i psuje, ale remont i nowy sprzęt ma kupować niebieski, bo przecież różowa nie będzie nic kupować do nie swojego mieszkania.
+? No nie
Ja mam swoje mieszkanie i gdybym miała mieszkać z facetem, to nie kazałabym mu dorzucać się do remontu.
NIe rozumiem do końca tego, ze planujecie kupić kolejne mieszkanie i co ma do tego to że 5 lat ?
Czyli masz swoje mieszkanie na kredyt które spłacasz, różowa mieszka z Tobą za free od 3 lat i jeszcze 5 planujecie tak mieszkać bo planujecie kupić nowe deweloperskie ? Nie rozumiem.