Aktywne Wpisy
Lewusx +58
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Przez ostatni miesiąc spotykałem się z dziewczyną, koleżanką z pracy. Wydawało mi się że idziemy w dobrym kierunku, trzecie spotkanie zakończone buziakiem, nieco później wypad nad jezioro, gdzie w namiocie dała się "co nieco" rozebrać, generalnie czułości. Wczoraj zaprosiłem ją do siebie, gdy już byliśmy nadzy powiedziała że jest dziewicą i chce jeszcze zaczekać. Starałem się więc zadowolić ją palcami, tak jak sama wskazywała, po chwili stwiedziła że już doszła i starczy (z doświadczenia z poprzednią dziewczyną wiem jak to wygląda i wydawało mi się że skłamała). Po pracy stwierdziła że nie może dłużej tego ciągnąć, że ja się angażuje w związek a ona dała sobie trochę czasu żeby poczuć "to coś", które nie nadeszło i że powinniśmy skończyć się spotykać. Rozstaliśmy się w zrozumieniu, ale nie daje mi to spokoju. Czy to ja nie pospieszyłem się za bardzo, przez co się wystraszyła?
#zwiazki #rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f5582678679b6c666e7afa0
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
To była lekcja na całe życie, żeby nie chodzić do łóżka z kobietami z pracy.
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: to się doinformuj, że każda kobieta jest inna i różnie reagują. I choć obie były zadowolone, okazują to inaczej.
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua