Wpis z mikrobloga

@szynka_z_borsuka: oglądam mecze jak i oglądalem gale. Co ma mnie niby piec? Ja p------e xD obejrzysz sobie gale i zaraz masz 100 typów mówiących ci ze jesteś dnem intelektualnym bo obejrzales xD. To nie piecze tylko smieszy po prostu, na prawde zastanawiam sie i nie wiem do czego sie p-------------e

mirko to cale zycie ze raz gorące znikną i jest dramat?
  • Odpowiedz
@szynka_z_borsuka: dla relaksu w sobotni wieczór, dla rozrywki, bo ciekawiły mnie niektóre zestawienia, bo zamiast sie n-----c 4 harnasiami wolalem zaplacic i sobie obejrzec serio musze sie k---a komus tlmaczyc dlaczego oglądałem? ja p------e.
  • Odpowiedz
@danter: nie musisz ale to zrobiles. Widzisz, ja sie patologia nie interesuje wiec tych ludzi nie znam. Ty znasz, wiec musisz w tym siedziec. Nie tlumacz sie wiecej, ogladaj co chcesz, ale nie burz sie ze normalni ludzie smieja sie z tego typu rozrywek xd
  • Odpowiedz
@szynka_z_borsuka: niee tu ludzie sie d----------a do tego ze oglądałem. Nie lałem tam nikogo po mordzie a przynajmniej sobie nie przypominam. Tak samo moge powiedziec o oglądających p---o których pewnie tutaj jest 99.9% że są dziwkarzami
  • Odpowiedz