Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mega_Smieszek +641
źródło: temp_file1575882272231052350
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file1575882272231052350
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Mam domenę, hosting i zainstalowanego Wordpressa. Kupiłem na Wordpress temat Photography. Dodałem go ale on potrzebuje zainstalować całą masę wtyczek. Wszystkie zainstalowało bez problemu poza jedną. Revolution Slider. Po kliknięciu Install przy wtyczce dostaję informację
Myślałem, że to oznacza iż wtyczka została zainstalowana już poprzednio, a taki folder się znajduje gdzieś na serwerze. Jednak na pasku po lewej nie mam tej wtyczki zainstalowanej. Chciałem wejść w listę wtyczek i ją aktywować lecz na liście wtyczek jej po prostu nie ma. A bez niej nie działa mi zaimplementowanie przykładowych stron które Temat proponuje. Pomożecie mi?
Dodatkowo na stronie cały czas znajduje się informacja
Proszę o wyrozumiałość. Nie mam żadnego doświadczenia ze stawianiem stron. Nigdy tego nie robiłem.
#wordpress #blog #stronwww #internet
Pomożemy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Za pomocą menadżera plików, albo klienta ftp przejdź do katalogu "wp-content/plugins" i usuń katalog "revslider". Następnie zaloguj się do panelu w Wrodpressie i spróbuj jeszcze raz zainstalować Revolution Slider.
Powinienem to zrobić gdzieś na stronie hostingu czy jak?
Na stronie hostingu powinno być coś takiego jak menadżer plików. Jak znajdziesz i go odpalisz to powinieneś się odnaleźć.
Nie, phpmyadmin jest do zarządzania bazą danych.
Jak chcesz , mogę Ci to ogarnąć. Tylko musisz mi przesłać dane do logowania się w panelu hostingu na priv.