Wpis z mikrobloga

@Faraluch: Tylko że nikt nie jest mały albo pryszczaty z własnej woli. A grubasy są grube bo #!$%@?ą jak świnie. Absolutnie nikogo nie mogą za to winić oprócz samych siebie. Więc jeśli kogoś obraża bycie nazwanym "grubasem" to musi chyba być masochistą, skoro sam codziennie stara się utrzymać taką formę.
@Nociekawe: Oho widze że znalazł się kolejny grubas masochista xd
Debilizm jest rodzajem niepełnosprawności intelektualnej z którym człowiek się może urodzić. Taka osoba ma znikomy wpływ na swój stan i rzadko kiedy zdarzają się poprawy ich stanu. Przeważnie jest to tylko możliwe w wieku dziecięcym.
Chociaż nie wiem po co to tłumaczę, skoro jak już powiedziałem, nie ma się na to wpływu. Dlatego wątpię że to zrozumiesz ( ͡° ͜
@To_ja_moze_pozamiatam: oczywiście że jest śmiesznie, kiedy nie starasz się kogoś obrazić lub macie dobre relacje - jak jesteś gruby, chudy, łysy, szczerbaty to nie jest to obraza, tylko po prostu stwierdzenie faktu. Ale już cioto, pedale, #!$%@?, #!$%@?, frajerze to zwykłe chamstwo i to jest łatwe do zdiagnozowania. Określenie kogoś przez jego wygląd, bez próby obrażenia może być śmieszne a na pewno nie jest niczym złym, szczególnie w dobrych relacjach. Jeśli
@niezwornowazony: to nie byli znajomi, typo się #!$%@?ł do klubu gdzie siedziała ta dziewczyna z koleżanką, zaczęli pić i potem on się zapytał "gruba pijesz". To tak jakbyś ty podszedł do dziewczyny w klubie i zapytał: ej, #!$%@? pijesz?