Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@janushek: na PS nie działa z klawiaturą .. szkoda kiedyś grałem na kompie i na padzie to padaka.

Ah czekam.. 4h i pogram. Ulubiona mapka yo Marsylia gdzie na combo rekord zawsze grałem
  • Odpowiedz
@janushek: ja juz gram i nie pozostaje nic innego jak zgodzic sie z recenzentami, jest idealnie ( ʖ̯)
@Dymass: jest kilka nowych, ale nawet sie poczatkowo nie zorientowalem, bo wszystkie wpasowuja sie w stary klimat
  • Odpowiedz
@amonet Marsylia była w demówce i się ją katowało całe dnie. Po starcie od razu w lewo w srone budynku, rozpęd, nose manual, wyskok, wallride, wyskok na szczyt budynku, slide, podskok, ollie, podskok, kickflip, wyskok, grab z obrotem, lądowanie na nose manualu i jazda w kierunku rampy, podskok, znowu jakis manual, slide na metalowej skrzyni, kickflip, manual, slide na brzegu rampy, kilka podskoków z kickflipami na zmiane ze slidem i jak
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Can_I_help_you: ja inaczej. Grind, grind ... Grind.
Po wall i zeskoku na kosze powrót z powrotem na ścianę i i wall i grindy dookoła mapy i jeszcze raz. Mam filmik jak jadę dziewczyną ( ͡ ͜ʖ ͡) na 4,8 miliona combo.
Ale to było dawno. Aż łezka się kręci (,)
  • Odpowiedz