Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +16
Jak mogę być zdrowy psychicznie, skoro w wieku 25 lat:
- nie robiłem minetki,
- nie lizałem anuska,
- nie pieściłem cycocha,
- nie robiłem lodzika,
- nie spuściłem nasienia na twarz julki,
- nie robiłem minetki,
- nie lizałem anuska,
- nie pieściłem cycocha,
- nie robiłem lodzika,
- nie spuściłem nasienia na twarz julki,

J3BACZ3000 +7
#321685 JA NIETRZEŹWY

https://www.otodom.pl/pl/oferta/sprzedam-dom-ul-friszke-ID4xquN
#patodeweloperka #nieruchomosci
źródło: dm
PobierzSegment to największy rak. Łączy wady mieszkania w bloku i w domu jednorodzinnym, jednocześnie nie posiadając zalet ani jednego, ani drugiego.
same gładzie z dwukrotnym malowaniem i materiałami to jest w okolicach 20k
- brak wspólnoty mieszkaniowej z chorą stawką czynszu, gdzie połowa hajsu idzie na niepotrzebne/przepłacone rzeczy albo pensje dla zarządcy
- cena na metr dużo niższa niż w mieszkaniu
- możliwość zamontowania fotowoltaiki na dachu -> tańszy prąd
- mimo wszystko ilość sąsiadów jest dużo mniejsza niż w bloku, więc trudniej trafić na jakichś oszołomów
- w takiej szeregowce 99% osób kupuje pod własne
@Qullion: moglbym się zgodzić, gdyby tam była za siatką droga z chodnikiem, ale nie ma, jest za to inna działka, która w przyszłości zostanie zabudowana i uczyni życie mieszkańców po lewej po prostu nieznośnym, jak się nie chce latać po ogródku to zawsze można wyłożyć go kostką i poszerzyć taras a potem pachnąć na to
Po zakupie mieszkania kuchnię trzeba było odremontować lekko, bez mebli wyszło 2,5k zł, gładzie, malowanie, panele winylowe. jeger pomiędzy meble, poprawa hydrauliki.
Obudź się chłopie.
Ale bzdury. Powiedz to Anglikom i Holendrom, u których to główny typ zabudowy mieszkalnej. Oni się mylą, wykopek ma rację.
Ale to już jest getto ( ͡° ͜ʖ ͡°).
My z kolegami ostatnio wybudowaliśmy (tylko robiąc po pracy hihi) fajny bloczek, roboty dużo nie było, trochę gładzi i pustaczków, wystarczy chcieć, a nie piszczeć jak baba w rurkach. Zdjęcie do oceny.
źródło: poznaj_burj_khalifa_czyli_najwyzszy_budynek_na_swiecie_fd04261cc7
PobierzJa mieszkam w bloku i na razie nie zamierzam zmieniać bo tu jest tak jakby nie miał sąsiadów.
Zerwanie płytek ze ścian i z podłogi, tynkowanie, gładziowanie, przerobienie hydrauliki, ogarnięcie parapetu. Nie było to jakieś wielkie wyzwanie, dużo więcej niż sama robota to trzeba było poczekać aż wyschnie. Robiłem po pracy, w soboty, robię na budowie, więc jakoś się specjalnie nie zmęczę w pracy, mogę jeszcze coś trzasnąć wieczorem, żona już po którymś razie załapała jak nakładać gładź