Aktywne Wpisy
tęsknię za czasami, gdy Pan Janusz mnie doceniał... Mogłem kebaby zamawiać i w ogóle, jeść...
źródło: pracownik miesiąca
Pobierz
yo666 +3
#hotelparadise
Brakuje kilku osób, za to są też dodatkowe.
Brakuje kilku osób, za to są też dodatkowe.
źródło: temp_file7873473631736343469
Pobierz

źródło: comment_1599107471HnPnqPVL2QrxL0CLgd3zSU.jpg
Pobierz@rouli: ale nawet spora część środowiska lgbt uważa że negatywnie wpływa na postrzeganie tego środowiska przez swoje indywidualne zachowanie, na co nikt inny nie ma wpływu. To tak zwany skrajny aktywista, a nie reprezentant środowiska lgbt ¯\_(ツ)_/¯
@zexan: Tylko, że dostał duże wsparcie, marsze, wywiady w tv wiec dla osoby z zewnątrz będzie reprezentantem środowiska. Chyba już nawet za późno, żeby to odkręcić.
@rouli: ale nawet spora część środowiska lgbt uważa że negatywnie wpływa na postrzeganie tego środowiska przez swoje indywidualne zachowanie, na co nikt inny nie ma wpływu. To tak zwany skrajny aktywista, a nie reprezentant środowiska lgbt ¯_(ツ)_/¯
@zexan właśnie "środowiska LGBT" to rakowi aktywiści tworzący i pielęgnujący sterotypy.
Nikt tak nie psuje
Właśnie tak wczoraj oglądałem wywiad z nim pomyślałem, że zajebiście to sobie wymyślił. Każe się uważać za babe, żeby zaruchac lezbe u której jako facet nie ma szans. Do tego na tym pajacowaniu zarabia ogromny hajs i debile wpłacają na jego "działalność". To musi być troll xD
@zexan: Masz jakieś źródła? W sensie, czy są jakieś grupy z tego środowiska, które mówią/piszą to wprost? Bo wśród znajomych osób LGBT raczej nie widziałem takich krytycznych komentarzy, więc jestem ciekaw ile w tym prawdy
@djtartini1: 1% Polaków wskazał go w sondażu jako lidera opozycji, a lewica stoi za nim murem xDDD
@djtartini1: jak ktoś z tego powodu uzna, że ktoś jest reprezentantem środowiska to jest trochę głupi tbh.
lgbt to nie jest partia, która sama wysyła ludzi do mediów tutaj mamy media które same chca z nia rozmawiać. to tak jakby patrzeć na "aktorki" celebrytki i uważać, że sa reprezentantkami absolutnie wszystkich aktorek bo udzielaja wywiadów w tv dx
@wojtas_mks: ale nikt nie mówił o byciu liderem opozycji- tylko reprezentantem środowiska lgbt w mediach
@AvantaR: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD