Aktywne Wpisy
comanchee +12
Ej mirki z #wykop30plus, czy zauważyliście w swoim życiu pewien moment, gdy ostatnie grupy towarzyskie się rozsypują, ludzie okopują się w związkach i nie wychylają poza nie nosa, z wyjątkiem własnych najbliższych przyjaciół? Chyba znalazłem się w takim punkcie, gdzie dawni znajomi przestają się do siebie odzywać, nikt niczego już nie proponuje i wychodzi że wszystkim to pasuje.
Croll +1
Mircy mam pytanie jest jakiś sposób żeby uzupełnić żelazo bez tabletek? Choruję na WZJG, byłem w szpitalu i przy wypisie dostałem receptę na żelazo. Niestety przyjmowanie żelaza w tabletkach wywołuje straszne objawy, bóle brzucha, zaparcia, gazy i to jest tak nasilone, że nie jestem wstanie funkcjonować, do tego ciemne stolce itd Pierwszy raz w życiu nie jestem wstanie przyjmować przepisanych tabletek. #zdrowie
Ale ten kto może, czuje się na siłach i ma chęć poprawić swoją kondycję, to powinien. No przynajmniej spróbować.
Im więcej ludzi zdecyduje się na jazdę rowerem, tym mniej pojedzie samochodem i tym mniej zablokuje drogę tym którzy samochodem muszą jechać, nie tylko dlatego, że są leniwi.
Kiedy dojadę do pracy transportem łączonym, rower pociąg i będę musiał się odświeżyć, to co w tym trudnego, wystarczy wziąć prysznic. ¯\_(ツ)_/¯
Może zima jest przeszkodą, nie dla mnie. W pomorskim śnieg uświadczyłem w dojeździe do pracy raz, jechało się jak to po śniegu, ostrożniej, ale byłem przygotowany. Mam odpowiednie opony i doświadczenie. Wyjechałem nieco wcześniej, no zupełnie jak samochód, tylko, że nie robiłem brum brum ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszystko jest kwestią chęci i pozytywnego myślenia, jeśli ktoś znajduje problem na każde rozwiązanie, będzie szczęśliwy stojąc w korku w samochodzie. Ale dla mnie to strata czasu, oraz mam okazję sobie książkę poczytać w pociągu.
Rower nie jest dla każdego, rower jest dla ludzi myślących pozytywnie, zaradnych i obytych ze światem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rower #polskiedrogi #transport #bezpieczenstwo #rowerzysta #rowerzysci #zdrowie
¯\_(ツ)_/¯
@wycz: To chyba masz pionowo pod górę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Lrrr: Polecam prysznic, na zakupy mam rower z sakwami.
@Lrrr: Odpowiednie ciuchy, kondycja, zależy jaką odległość musisz pokonywać.
Zagospodarowanie przestrzenne
@KollA: Ale bzdury xD
@reddin: I do walących kindybała pod środki transportu. Metoda przemieszczania się z punktu A do punktu B jak każda inna, jak każda inna ma swoje wady i zalety.
Komentarz usunięty przez autora
@uve_kolarz: Oczywiście, że miałem. Ale jakoś udaje mi się przewidzieć i reagować. Zawsze można, zahamować.