Wpis z mikrobloga

@ekafotnok: @EpicElliot: @Voxen: Kamery trzeba mieć panowie, wyjdzie taka stara baba zza auta i nie skończy się jak u T.H na braku konsekwencji xD

@Donmenello: widziałem wyrok SN, który twierdził że pojazd zasłaniający pieszych wchodzących na przejście zobowiązuje kierującego do jeszcze większej ostrożności i zmniejszenia prędkości, więc nawet z kamerą można być sprawcą (w tamtej sprawie dano pieszej coś 10% winy)
  • Odpowiedz
@aarahon: Wg. mnie motocyklista tu nie zawinił. Akurat jechał ostrożnie i wyhamował po wtargnięciu pieszej na jezdnie.

@EpicElliot: Ciekawe czy popatrzyła chociaż na jezdnie przed przejściem, bo dźwięk hamowania i motocyklista 10 cm od niej nawet jej nie ruszyło ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@radziol88: Dobrze wiedzieć, ja zawsze zwalniam przed pasami gdy widoczność jest ograniczona. Ale to nie pierwszy raz kiedy widzę
  • Odpowiedz
Wg. mnie motocyklista tu nie zawinił. Akurat jechał ostrożnie i wyhamował po wtargnięciu pieszej na jezdnie.

@ekafotnok: mój komentarz to nawiązanie do pewnego pana który lubił amerykańskie wozy.
  • Odpowiedz