@OktawianAugus: Miałem przyjemność być na Pawbeats Orchestra. I nie ukrywam głównie zdecydowałem się na koncert że względy na Bisza i Banicję na żywo. Do tej pory mam ciarki jak o tym pomyśle.
@OktawianAugus: jest szansa, że wróci jeszcze do szerszej świadomości. Bisz planuje agresywniejszy album na jesień. Od siebie dodam Labirynt Babel od B.O.K, chyba mój ulubiony Concept Album.
@OktawianAugus: Raper, który chyba od początku stawiał na treść. Nie zawsze dobrze to wychodziło. "W stronę zmiany" mimo, że bardzo lubię, momentami jest tragicznie wyrapowany.
Potem dostajemy takie kawałki jak D.y.h.a, mindfuck itp. gdzie widać, że aparat mowy Bisza zaczyna nadrabiać. Jednak zawsze mam trochę wrażenie, że on ma tyle w bani, że jego organizm nigdy nie zdoła tego dobrze, czysto technicznie, wyrapowac. Kibicuję mu w tym z całego serca bo
@sauron100vlog: #!$%@?ąc od wyimaginowanego poczucia wyższości komentujących. Może faktycznie ich odbiorcami są osoby z poza świata rapowego. W tekstach mają bardziej uniwersalny przekaz od ograniczenia się tylko do środowiska rapowego.
@OktawianAugus: Boże..... dlaczego polski rap w większości to jest takie gówno? A melodycznie to w ogóle dramat. Płakać się chce, do pięt zachodowi czy ruskim nie dorastamy jeżeli chodzi o rap.
Witam, mam takie pytanie. Czy według was jest możliwe dojeżdżać rowerem do pracy 11 km rowerem? Droga Miasteczko-wioska. Praca od 7-15 więc w sumie spoko jak na rower. Ewentualnie jakiś elektryczny DOBRY rower? Poleci ktoś coś? #rower #rowery
Kto pamięta jeszcze Bisza? @pawbeats co ty żeś tam #!$%@?ł to głowa mała bracie. (。◕‿‿◕。)
Potem dostajemy takie kawałki jak D.y.h.a, mindfuck itp. gdzie widać, że aparat mowy Bisza zaczyna nadrabiać. Jednak zawsze mam trochę wrażenie, że on ma tyle w bani, że jego organizm nigdy nie zdoła tego dobrze, czysto technicznie, wyrapowac. Kibicuję mu w tym z całego serca bo
Komentarz usunięty przez autora