Aktywne Wpisy
kfpwa +1247
#systemkaucyjny
W tym całym chaosie i przerzucaniu się na saturatory pamiętajmy o jednej ważnej rzeczy:
- Saturatory SodaStream są produkowane przez izraelską firmę która chwali się na każdym opakowaniu wykorzystywaniem w pracy palestyńczyków, z oczywistych przyczyn nie podaje tutaj nawet linka do produktu
- Saturatory firmy Dafi są produkowane przez Polską Firmę Formaster S.A., dzięki temu kupując ich produkty wspierasz zakłady produkcyjne w Kielcach i Bilczy
Link do ich sklepu
W tym całym chaosie i przerzucaniu się na saturatory pamiętajmy o jednej ważnej rzeczy:
- Saturatory SodaStream są produkowane przez izraelską firmę która chwali się na każdym opakowaniu wykorzystywaniem w pracy palestyńczyków, z oczywistych przyczyn nie podaje tutaj nawet linka do produktu
- Saturatory firmy Dafi są produkowane przez Polską Firmę Formaster S.A., dzięki temu kupując ich produkty wspierasz zakłady produkcyjne w Kielcach i Bilczy
Link do ich sklepu
źródło: 1503f689-7c64-415b-bb6d-6506f6f4f485
Pobierz
bartlomiej_rakowski +554
Noo i to by było na tyle z dzisiejszych testów xD Sorry, że Was zawiodłem Szanowne Państwo, kochani moi. Zapytałem obsługę co jest pięć i powiedzieli, że dziś lepiej tego nie robić (uprzedziłem, że mam 3 wory butelek) bo sami jeszcze nie wiedzą i mają wytycznych jak postępować z butelkami bez znaku kaucji i dlatego też realizacja bonów jest utrudniona (naklejona kartka pic rel) - czyli pokrywa się to z tym co
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Na wszystko najlepsze samosądy xD
Komentarz usunięty przez autora
@Dizel_AHTUNG: Ale wtedy moderacja szybko by to znalezisko usunęła i biedny @Reepo nie musiałby oglądać jak ktoś, kto przyjechał pomóc okradanym i bronić przed dewastacją prywatnej własności przez stado zwierząt próbuje się bronić przed goniącym go tłumem imbecyli (w tym część tych