Aktywne Wpisy
pejootl +788
#luxmed #afera #zdrowie #praca
Od jakiegoś czasu praktycznie nie ma możliwości na umówienie się na wizytę w #luxmed. Dzisiaj moja dziewczyna odkryła, że przy kompletnym braku terminów na badanie jak się wyloguje z aplikacji i wejdzie na stronę niezalogowana jest masa dostępnych terminów odpłatnie dosłownie co 15 minut.
Zadzwoniliśmy na infolinię i kobieta tłumaczyła, że #luxmed wynajmuje gabinety lekarzom (lekarzom freelancerom XD), którzy działają poza pakietem.
Ja kupiłem pakiet od agenta,
Od jakiegoś czasu praktycznie nie ma możliwości na umówienie się na wizytę w #luxmed. Dzisiaj moja dziewczyna odkryła, że przy kompletnym braku terminów na badanie jak się wyloguje z aplikacji i wejdzie na stronę niezalogowana jest masa dostępnych terminów odpłatnie dosłownie co 15 minut.
Zadzwoniliśmy na infolinię i kobieta tłumaczyła, że #luxmed wynajmuje gabinety lekarzom (lekarzom freelancerom XD), którzy działają poza pakietem.
Ja kupiłem pakiet od agenta,
Wystawiłem przed swoje mieszkanie na klatce pudełko po nowym TV :D Będę obserował przez wizjer reakcje sąsiadów, kto chce żeby go wołać jakie reakcje dajcie znać, będę wołał wieczór xD Popcorn przygotowany, szykuje się potęęęęężny ból dup xD
#polskiedomy #bogactwo #programista15k #bekazpodludzi #bogactwoczescglownaskuhwysyny
#polskiedomy #bogactwo #programista15k #bekazpodludzi #bogactwoczescglownaskuhwysyny
No ale, #!$%@?. Uparcie kontynuujemy tę żałosną konwersację i dzisiaj nagle wyskakuje do mnie z pretensjami, że już piszemy kilka dni, a ona nic o mnie nie wie i że jestem samolubny bo tylko chcę, żeby ona o sobie mówiła, a ja nie daję jej nic w zamian od siebie ( ͡º ͜ʖ͡º) No #!$%@? zamurowało mnie. Rzuciła mi jeszcze tekstem, żebym się zastanowił nad tym jak gadam z dziewczynami i usunęła parę.
No więc #!$%@? zgodnie z radą, ZASTANAWIAM SIĘ.
Laska przez całą rozmowę o nic mnie nie spytała. Nawet nie rzuciła głupiego "a ty?" kiedy jednym słowem odpowiadała na kolejne moje pytania. Co o tym myślicie wykopki? Jak mam to interpretować? Zawsze uważałem, że jak dziewczyna odpowiada mi pojedynczymi słowami i nie wykazuje żadnego zainteresowania moją osobą, to na siłę nie ma sensu o sobie opowiadać.
Jak wy piszecie z takimi dziewczynami? Olewacie je od razu jak widzicie, że ma was w dupie, czy na siłę staracie się ją zainteresować?
#tinder #randki #randkujzwykopem #pytanie #logikarozowychpaskow ##!$%@?
Olewam takie dziewczyny po 3 odpowiedzi gdy nie piszą pełnym zdaniem. Z gówna bata się nie ukręci.
Jakby wszyscy tak robili to świat byłby piękniejszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora